Κυριακή 12 Μαρτίου 2023

H Σακίρα για τη «δύσκολη» Xρονιά μετά τον χωρισμό με τον Πικέ – «Ανέχτηκα τόσες ανοησίες»

 


Η Σακίρα εμφανίστηκε στην εκπομπή «Tonight Show Starring Jimmy Fallon» και μίλησε με ειλικρίνεια για το πόσο «σκληρή» ήταν η ζωή της μετά τον χωρισμό της από τον Ζεράρ Πικέ.

«Πέρασα μια πολύ δύσκολη χρονιά μετά τον χωρισμό μου και έγραψα αυτό το τραγούδι [‘Bzrp Music Sessions, Vol. Το 53’] ήταν τόσο σημαντικό για μένα» περιέγραψε και συνέχισε λέγοντας πως «Ήταν ένας υγιής τρόπος να διοχετεύω τα συναισθήματά μου».

Η 46χρονη τραγουδίστρια είπε ότι αφού κυκλοφόρησε το τραγούδι, ένιωσε πως γυναίκες που έχουν ζήσει παρόμοιες καταστάσεις, μπορούσαν να ταυτιστούν με την κατάστασή της για τον πρώην της.

«Ένιωσα πραγματικά ότι δεν έχω καν θαυμαστές εκεί έξω. Έχω μια αδελφότητα γυναικών που έχουν περάσει τα ίδια πράγματα που έχω περάσει, που σκέφτονται όπως σκέφτομαι εγώ, που νιώθουν όπως νιώθω εγώ, που έπρεπε να ανεχτούν τόσες βλακείες όπως έπρεπε εγώ».

«Και έγραψα το τραγούδι για μένα, αλλά επίσης αισθάνομαι ότι προοριζόταν για τόσες πολλές γυναίκες εκεί έξω που χρειάζονταν ένα φόρουμ και μια φωνή για να τις εκπροσωπήσουν με τόσους πολλούς τρόπους» επεσήμανε.

Τον περασμένο Ιούνιο, η Σακίρα και ο 36χρονος Πικέ εξέδωσαν μια κοινή δήλωση ανακοινώνοντας τον χωρισμό τους.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας της την Παρασκευή στο The Tonight Show, η Σακίρα μίλησε για το πώς προέκυψε η συνεργασία της με τον Αργεντινό DJ Bizarrap στο ” BZRP Music Sessions, Vo. 53 “, λέγοντας στον Fallon ότι στην πραγματικότητα ήταν ο 9χρονος γιος της, Μίλαν, που επέμεινε.

«Έχει πολύ καλό αυτί, πολύ καλό γούστο», σχολίασε για τον γιο της.

«Και είναι μεγάλος θαυμαστής του Bizarrap. Και μου είπε, “Μαμά, πρέπει να συνεργαστείς με τον Bizarrap. Πρέπει να παίξεις ένα τραγούδι με τον Bizarrap, γιατί θα γίνετε νούμερο ένα». Και έστειλε ένα φωνητικό μήνυμα στον μάνατζέρ μου, και του είπε “Πρέπει να βάλεις τη μαμά μου μαζί του σε ένα τραγούδι γιατί θα είναι το νούμερο ένα”. Και είχε δίκιο».

Ο Bizarrap είπε ότι σκεφτόταν να συνεργαστεί με τη Σακίρα για αρκετό διάστημα, αλλά δεν είχε ιδέα για το πώς να επικοινωνήσει μαζί της. Αλλά όταν η συνεργασία του με την Ισπανίδα ηθοποιό Quevedo έγινε viral, ο Bizarrap εξαργύρωσε τη φήμη του και έστειλε στην Σακίρα ένα DM. Εκείνη απάντησε και μερικούς μήνες αργότερα, όταν συναντήθηκαν στη Βαρκελώνη, είπε ότι της πρόσφερε δύο beats.

Δείτε την εμφάνιση των δύο τραγουδιστών:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις