Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023

Kράτος μπουρδέλο, όπου δεν δουλεύει τίποτα και όλα είναι στον αυτόματο.TO Kαρκίνωμα που καταστρέφει οτιδήποτε εντός των συνόρων.

 


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ότι υπάρχουμε/ζούμε κατά τύχη γίνεται όλο και πιο φανερό πλέον.

Κράτος μπουρδέλο, όπου δεν δουλεύει τίποτα και όλα είναι στον αυτόματο. Η λογική του εκάστοτε κομματικού τσάτσου είναι να μην συμβεί κάτι στην βάρδια του, όχι να βελτιώσει υποδομές/συνθήκες διαβίωσης του κόσμου.

Δυτική χώρα η Ελλάς, με υποδομές Αφρικής και χρέος 400 δις. Πρέπει να γίνει εκτενής μελέτη πως κατάφεραν μέσα σε 50 χρόνια να εκτινάξουν χρέος και εντούτοις να είμαστε στο απόλυτο μηδέν. Σχέση παροχών/κόστους και ποιότητας υποδομών άνετα στον πάτο της ΕΕ.

Είτε μιλάμε για ΜΜΜ, είτε για τράπεζες, είτε για τηλεπικοινωνίες, είτε … (βάλτε ότι θέλετε πάλι στον πάτο θα είμαστε). Βέβαια το παραμύθι της αναπτυγμένης Ελλάς το πουλάνε όλοι, ανεξαρτήτου χρώματος. Ευθύνες κλασικά δεν φέρει κανείς τους και ούτε πρόκειται να λογοδοτήσουν.

Όπως έχω γράψει και παλαιότερα καμία ελπίδα. Η νοοτροπία του κόσμου που σφυρηλατήθηκε από το πολιτικό σύστημα τόσα χρόνια είναι το καρκίνωμα που καταστρέφει οτιδήποτε εντός των συνόρων. Το πολιτικό σύστημα απέτυχε και πρέπει επιτέλους να υπάρξει αλλαγή εκ βάθρων. Μην περιμένετε αλλαγή μετά από μια εθνική καταστροφή. Εθνική καταστροφή όπως το 1922 δεν πρόκειται να υπάρξει. Το πολιτικό σύστημα απλά θα δώσει κομμάτι κυριαρχίας ώστε να συνεχίσει το έργο του που κρατεί από το 74. Δημοκρατία αχρήστων που καταστρέφουν ότι ακουμπούν. Δεν τους νοιάζει το έθνος. 3 οικογένειες 50 χρόνια τα ίδια σκατά.

Η χώρα στηρίζεται τις τελευταίες δεκαετίες σε άτομα ανίκανα και διεφθαρμένα, προερχόμενα από τον κομματικό σωλήνα, που για ένα 50ρικο πουλάνε και την μάνα τους. Άνθρωποι σοβαροί δεν ασχολούνται διότι βλέπουν την παράνοια σε όλα τα επίπεδα του κράτους. Από το 74 μέχρι σήμερα το απόλυτο μηδέν.

Οδικό δίκτυο με ελλείψεις, σιδηροδρομικό δίκτυο ανύπαρκτο. Λιμάνια αεροδρόμια για κλάματα. Βιομηχανία και αγροτικός τομέας ανύπαρκτος. Ποιος τουρισμός και ποια παροχή υπηρεσιών; Ότι έχουμε μείνει στο 60 είναι το μόνο σίγουρο. Δεν υπάρχει σχέδιο ούτε όραμα για κάτι καλύτερο. Απλά φαγοπότι και έχει ο Θεός. Πλέον δεν υπάρχει διάθεση ούτε να κάτσεις να αντιπαρατεθείς με τους μαλάκες που το παίζουν υπεύθυνοι. Έπρεπε να ήμασταν σαν την Ν. Κορέα και έχουμε καταλήξει η μπανανία των Βαλκανίων. Καμία ελπίδα.


http://zeys-elaynon.blogspot.com

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις