Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023

Το «τερμάτισε» η βουλευτής της ΝΔ Δ.Αυγερινοπούλου: Έστειλε δώρο Kοσμήματα σε γυναίκες δημοσίους Yπαλλήλους (φώτο)Προφανώς θεωρεί τους ψηφοφόρους κάτι σαν «ιθαγενείς» που θα δώσουν την ψήφο τους με «καθρεφτάκια»


 Το «τερμάτισε» ενόψει των εκλογών η βουλευτής Ηλείας της ΝΔ Διονυσία Αυγερινοπούλου, καθώς, δώρισε σε γυναίκες δημοσίους υπαλλήλους της Ηλείας σκουλαρίκια και κολιέ.

Δηλαδή κάτι σαν τους ιθαγενείς που τους δίνουν δώρα καθρεφτάκια για να τους πάρουν τις πρώτες ύλες και την γή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η βουλευτής της ΝΔ αξιοποίησε την Ημέρα της Γυναίκας και απέστειλε φακέλους με αυτό το περιεχόμενο και τη χειρόγραφη κάρτα: «Εγκάρδιες ευχές για την Ημέρα της Γυναίκας! Με φιλιά και εκτίμηση».

Μέσα στο φάκελο, όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες ήταν σκουλαρίκια και περιδέραιο δώρο σε όλες τις γυναίκες που υπηρετούσαν σε όλα τα μουσεία του νομού Ηλείας.

Σημειώνεται ότι η Δ.Αυγερινοπούλου είναι βουλευτής Ηλείας, αλλά ο φάκελος που έστειλε είναι προεκλογικός, καθώς υπογράφει ως υποψήφια βουλευτής καθιστώντας εμφανείς τους σκοπούς της κίνησής της.

Η πρωτοβουλία της Δ.Αυγερινοπούλου προκάλεσε την οργή των υπαλλήλων οι οποίες (όπως φαίνεται και από τα φωτογραφικά ντοκουμέντα) επέστρεψαν το δώρο που τους έκανε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις