Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

Ενεργοποίησαν την ελληνική «Αλ Κάιντα» πριν Πολάκης και Kασιδιάρης γκρεμίσουν τη γέφυρα του «Γοργοποτάμου» της συγκυβέρνησης


  Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Ο Βελουχιώτης, του οποίου η φωτογραφεία «κοσμεί» το γραφείο του Παύλου Πολάκη,

μετά από πολλές πιέσεις των Βρετανών και δικές του παλινωδίες, δέχθηκε να συμπορευτεί με τον ΕΔΕΣ του Ζέρβα και να ανατινάξουν μαζί τη γέφυρα του Γοργοποτάμου. Η αναστολη καθόδου του πρωην Υπουργού στις εκλογές, μαζί με μία εξευτελιστική ποινή για την ανάρτησή του, θα οδηγούσε ένα τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ να εκφραστεί, εκλογικά, διά του Εθνικού κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη, όπως έδειχναν οι μετρήσεις της κοινής γνώμης. Εάν προχωρούσε η υπόθεση Πολάκη, η πραγματική δεξιά στην Ελλάδα και η πραγματική Αριστερά, θα ολοκληρώνονταν, πολιτικά, κατά του καθεστώτος και των κατοχικών δυνάμεων που κυβερνούν τη χώρα.

Άλλο είναι το τμήμα Α1 του Αρείου Πάγου να έχει να διαχειριστεί ένα 4-5% του Εθνικού κόμματος και άλλο, να έχει μπροστά του ένα 10% κοινού μετώπου, μεταξύ δεξιάς και Αριστεράς. Δε θα ήταν καθόλου εύκολη μία απαγόρευση του κόμματος που ίδρυσε ο Ηλίας Κασιδιάρης. Μπροστά σε αυτό το ενδεχόμενο και σε μία τέτοια πολιτική δυναμική, που θα τίναζε στον αέρα την συμμαχία και συγκυβέρνηση Παλαιοκανταφικών και Νεοκανταφικών, ενεργοποιήθηκε η ελληνική «Αλ Κάιντα» , δηλαδή οι Ρομά, με επικουρικό ρόλο ξένες μυστικές υπηρεσίες και εγχώριους παρακρατικούς.

Από την πρωτη μέρα του μακελειού στα Τέμπη, αναφέρω την περίπτωση της Marfin, όπου, σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι δολοφόνοι – εμπρηστές βγήκαν από το μπλοκ του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και έκαψαν τρεις αθώους συμπολίτες μας. Το φύλλο πορείας, όμως, του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, το υπέγραψε η συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου, για να κόψει τη δυναμική του κοινωνικού κινήματος ανατροπής του καθεστώτος, που συγκροτούντο στην πλατεία Συντάγματος. Ο εμπρησμός της Marfin, ήταν μία τρομοκρατική ενέργεια από το βαθύ μεταπολιτευτικό κράτος.

Η σφαγή στα Τέμπη που, ίσως φτάνει και τα 100 θύματα, είναι αποτέλεσμα της συμμαχίας Παλαιοκανταφικών και Νεοκανταφικών, Μητσοτάκη και Τσίπρα. Το ίδιο είδαμε να συμβαίνει και το Μάτι, όπου Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ, έκαψαν ζωντανούς, για ιδεολογικούς λόγους, τους αστούς των Αθηναϊκών προαστίων. Η συγκάλυψη που πρόσφερε η ΝΔ στους υπευθύνους της δολοφονίας άνω των 100 ανθρώπων, δείχνει συναυτουργία.

Η πτώση των δίδυμων πύργων, δε θα μπορούσε να γίνει από κάποιους που δρούσαν στα βουνά του Αφγανιστάν, εάν δεν είχαν βοήθεια εκ των έσω στο δυτικό κόσμο. Κάποιος έπρεπε να τους ενημερώσει για τις τρωτότητες των αεροπλάνων, των αεροδρομίων, του συστήματος αεράμυνας και να «νανουρίσει» τις μυστικές υπηρεσιών πληροφοριών.

Οι Ρομά (η αγαπημένοι κοινωνική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ) έκλεψαν τα καλώδια, ώστε το τρένο να αλλάξει διαδρομή, αλλά οι τρωτότητες του ελληνικού σιδηροδρομικού δικτύου, δόθηκαν από το καθεστώς. Είναι αδύνατο να έγιναν όλα τα λάθη που θα μπορούσαν να γίνουν, από έναν και μόνο άνθρωπο. Κάποιοι γνώριζαν τα κενά ασφαλείας του ΟΣΕ, κάποιοι γνώριζαν ότι ήταν άπειρος και επιπόλαιος ο σταθμάρχης, κάποιοι τον έβαλαν συνειδητά σε νυχτερινές βάρδιες, κάποιοι τον έφεραν μόλις πέντε μέρες νωρίτερα σε αυτό το πόστο για την συγκεκριμένη βραδιά και κάποιοι έφυγαν πριν τελειώσει η βάρδιά τους. Επίσης, κάποιοι γυρισαν το κλειδί την κατάλληλη στιγμή.

Ο Μπάιντεν, έδωσε πρόσφατα ένα δισεκατομμύριο δολάρια στην Παλαιστινιακή Αρχή, γνωρίζοντας την πρακτική των Αράβων να επιδοτούν, χρηματικά, τις οικογένειες των τρομοκρατών που θα χάσουν τη ζωή τους ή θα συλληφθούν από τις Ισραηλινές αρχές. Ο Μπάιντεν, ουσιαστικά, χρηματοδοτεί τις πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις στο Ισραήλ. Ίσως, η ίδια πρακτική να ακολουθήθηκε και εδώ από το μεταπολιτευτικό καθεστώς, με έναν «σταθμάρχη» που στα 60 του χρόνια, δεν έχει να χάσει τίποτα, ειδικά, όταν η αδελφή του έχει φωτογραφηθεί δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το κακό, αγαπητοί φίλοι και φίλες είναι, ότι η ελληνική κοινωνία τρώει αμάσητα την καθεστωτική προπαγάνδα περί «μεγάλων συμφερόντων», που ναι, αναμφίβολα υπάρχουν, αλλά εδώ, πρόκειται ξεκάθαρα για τρομοκρατική ενέργεια, όπως αυτή της Marfin. Σκοτώνουν κόσμο για πολιτικούς λόγους, όχι οικονομικούς.

Αλήθεια, τι απέγινε εκείνη η έρευνα για την Marfin; Πού είναι ο κύριος Χρυσοχοΐδης, που μας είπε ότι η έρευνα ακουμπάει τους δολοφόνους-τρομοκράτες; Γιατί στην περίπτωση του Παύλου Φύσσα, η Πολιτεία κινήθηκε ακαριαία και καλά έκανε, αλλά στην περίπτωση της Marfin, έχει ρίξει λευκή πετσέτα; Ποιους θέλουν να συγκαλύψουν; Η ίδια η ελληνική Πολιτεία μας δείχνει με τα έργα της, ότι εκείνη είναι πίσω από τα τρομοκρατικά χτυπήματα, όπως αυτό της Marfin και σήμερα των Τεμπών. Δεν τα γεννάει αυτά τα συμπεράσματα το μυαλό μας.

Ο Παύλος Πολάκης, είπε όχι, στους γάμους των ομοφυλόφιλων, είπε όχι, στους εμβολιασμούς, έψαξε και ανέδειξε την υπόθεση των μαζικών θανάτων από covid εκτός των ΜΕΘ, μιλησε για τα μονοκλωνικά και την Ιβερμεκτίνη και οδηγήθηκε στον εξευτελισμό του αναγκαστικού εμβολιασμού υπό την απειλή διαγραφής. Επίσης, δεν ήθελε την συγκυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ, όπως αυτή μεθοδεύεται. Ο Παύλος Πολάκης, είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος για τον Τσίπρα και έπρεπε να φύγει. Δεν περίμεναν, ότι ο κόσμος θα στέκονταν στο πλάι του, ακόμα και αυτοί που δεν συντάσσονται, ιδεολογικά, με το Τσιπρικό πολιτικό μόρφωμα. Τα Τέμπη, έδωσαν την λύση στο πολιτικό αδιέξοδο, που αργά ή γρήγορα θα οδηγηθεί η χώρα.

Φίλες και φίλοι, η ελληνική «Αλ Κάιντα», μόλις έκανε την εμφάνισή της στα πολιτικά πράγματα της πατρίδας μας. Δε θα σταματήσει εκεί. Θα έρθουν και άλλα αιματηρά γεγονότα υπό την συναίνεση και εξουσιοδότηση ολόκληρου του πολιτικού μας συστήματος.

Το μακελειό στα Τέμπη, ήταν ένα ηχηρό μήνυμα προς όλους τους «Γοργοποταμικούς»…

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις