Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

Πρωτόγνωρο φιάσκο του υφυπουργού Μεταφορών – Οι εργαζόμενοι αποκάλυψαν LIVE το ψέμα

«Δεν είναι τηλεδιοίκηση, είναι τοπικός χειρισμός»!!! Απλά δείτε…

«Από το 2019 μέχρι σήμερα δεν υπάρχει τηλεδιοίκηση. Λειτουργεί τοπικό σύστημα» αυτό είπε ο σταθμάρχης Λάρισας ενώπιων του υφυπουργού μεταφορών, Μιχάλη Παπαδόπουλου, και των δημοσιογράφων!

Η στιγμή ήταν ιδιαίτερα άβολη!

Συγκεκριμένα, ο εξαφανισμένος υφυπουργός Μεταφορών, Μιχάλης Παπαδόπουλος, αποφάσισε να πάει άρον άρον στη Λάρισα για να δείξει ότι δήθεν λειτουργεί το «κέντρο τηλεδιοίκησης». Ωστόσο λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο, τους εργαζόμενους δηλαδή, που αποκάλυψαν live ότι δεν υπάρχει τηλεδιοίκηση στη Λάρισα.

Όπως είπε ο σταθμάρχης Λάρισας, η τηλεδιοίκηση σταμάτησε να λειτουργεί τον Ιούλιο του 2019, προκαλώντας την αμηχανία του υφυπουργού Μεταφορών.

Συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Παπαδόπουλος μεταξύ άλλων ανέφερε στους δημοσιογράφους ότι «δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν ούτε εντός της Βουλής ούτε εκτός της Βουλής να παραπληροφορεί την ελληνική κοινωνία. Για αυτό είμαστε σήμερα εδώ στο σταθμαρχείο Λάρισας να δείξουμε ότι αυτός ο πίνακας, το τοπικό σύστημα τηλεδιοίκησης λειτουργεί και λειτουργούσε και την νύχτα του μοιραίου δυστυχήματος. Δυστυχώς δεν χρησιμοποιήθηκε».

Όμως ο σταθμάρχης Λάρισας, που πήρε τον λόγο, είπε μεταξύ άλλων: «Αυτή την στιγμή έχουμε μία χάραξη δρομολογίου από την είσοδο του σταθμού μέχρι την έξοδο. Δεν υπάρχει τηλεδιοίκηση. Υπάρχει ο τοπικός χειρισμός. Βλέπει 3,5 από την έξοδο του σταθμού και 1,5 με 2 από το νότιο τμήμα. Αν υπήρχε τηλεδιοίκηση θα έβλεπε μέχρι το Πλατύ. Βγήκε εντελώς εκτός λειτουργίας τον Ιούλιο του 2019. Από το 2019 μέχρι σήμερα δεν υπάρχει τηλεδιοίκηση. Το τοπικό σύστημα τηλεδιοίκησης λειτουργεί».

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:

el.gr

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις