Κυριακή 5 Μαρτίου 2023

Κόρινθος: Ο Παπασταμόπουλος γραμματέα της νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας αντί για συγνώμη, βρίζει την ''πραγματικότητα''! ME ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΜΙΛΗΣΕ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ!


Αντί όμως της συγνώμης απέναντι τουλάχιστον στoν άνθρωπο( υπόψιν,μεγαλύτερης ηλικίας και μικρότερου σωματικού μεγέθους)που με τσαμπουκά πήγε και του κόλλησε την μούρη,λέγοντάς του κατά πρόσωπο ΕΓΏ ΘΕΛΩ ΝΑ  ΕΊΜΑΙ ΜΕ ΚΌΜΜΑ, είδαμε προς έκπληξή μας σήμερα τον πρώην  γραμματέα της νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας να επιτίθεται στο korinthia24.gr και τους δημοσιογράφους του site με αυτό το ποστ του στο facebook.

.

 

papa
Κύριε ΠΡΩΗΝ γραμματέα,μπορεί να είσαστε πικραμένος που δεν συνεχίσατε να εκπροσωπείτε τον ΣΥΡΙΖΑ στον νομό,μπορεί να είσαστε πικραμένος που δεν επιλεχθήκατε(όπως λένε οι πληροφορίες μας) στο ψηφοδέλτιο αυτό όμως δεν σας επιτρέπει να μας προσβάλετε,να προσβάλετε το κόμμα σας και πόσο μάλλον το κορυφαίο μέσο και αποδεκτό από όλους στην ενημέρωση.

Δεν πρόκειται να σας αφιερώσουμε ξανά ανάρτηση κύριε ΠΡΩΗΝ γραμματέα,αν συνεχίσετε να μας διαβάλλετε το λόγο πλέον θα τον έχει η δικαιοσύνη.

Ζούμε εμείς και τα παιδιά μας σε αυτή την πόλη και όπως αντιλαμβάνεστε δεν θα αφήσουμε ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΩΗΝ να παίζει με την τιμή και την υπόληψή μας.Πόσο μάλλον έναν ΠΡΩΗΝ με πολακικές συμπεριφορές!


ΥΓ:Δείτε επίσης το επίμαχο βίντεο το οποίο είναι ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις