Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023

Μιχάλης Ιατρόπουλος σε Αμβρόσιο: Mr tragic, αν ο διάβολος είχε μορφή σίγουρα θα είχε τη δική σας Η οργισμένη ανάρτηση του ηθοποιού


 Θεϊκή τιμωρία» χαρακτήρισε ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιος την τραγωδία στα Τέμπη όπου το Intercity 62 συγκρούστηκε με εμπορική αμαξοστοιχία στέλνοντας στο θάνατο δεκάδες ανθρώπους.

Ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιος, σε εκτενές άρθρο του, συνέδεσε την τραγωδία στα Τέμπη με την «πανηγυρική Καρναβαλική εορτή του Διαβόλου», υποστηρίζοντας πως ενδεχομένως «εκφράζει την οργή του Θεού».

Η τοποθέτησή του έκανε έξαλλο τον ηθοποιό Μιχάλη Ιατρόπουλο ο οποίος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αναφερόμενος στον Αμβρόσιο τόνισε πως «αν ο διάβολος είχε μορφή θα είχε τη δική σας».

«Mr tragic Αμβρόσιε αν υπήρχε ό Θεός που εσείς πιστεύετε θά έπρεπε να είστε ό μηχανοδηγός του τρένου. Ευτυχώς όλοι εμείς πιστεύουμε σέ έναν άλλο Θεό που εσείς μάλλον δεν γνωρίζετε Από εμένα με αγάπη f… you barstard.Υ.Γ. αν ό διάβολος είχε μορφή σίγουρα θά είχε την δική σας Περαστικά πανιβλακα. Στις επόμενες απόκριες θα ντυθώ μ…ος σαν εσένα ψοφιμι. Αν ήταν στο χέρι σου θά με περνούσες από ιερά εξέταση γελοίε» έγραψε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις