Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

OXI AΛΛΟΣ ΠΡΟΤΟΣΑΛΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ... ΠΡΟΤΟΣΑΛΤΕ ΚΕΡΑΤΑ.... Πρωτοφανής έκρηξη Μικρούτσικου για Πορτοσάλτε στον αέρα της Σούπερ Κατερίνα


 Άγριο πετσόκομμα επεφύλασσε στο παπαγαλάκι της κυβέρνησης, τον Άρη Πορτοσάλτε, ο γνωστός παρουσιαστής Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος δεν μάσησε τα λόγια του για τον δημοσιογράφο που έχει εξοργίσει το πανελλήνιο.

Τονίζοντας ότι οι ερευνητές δημοσιογράφοι πρέπει να διαχωριστούν από τα λαμόγια, ο Μικρούτσικος δεν δίστασε να κατονομάσει τον Πορτοσάλτε.

«Έχω μία πάγια αντίληψη για τους δημοσιογράφους και την ελευθεροτυπία, για την οποία πρέπει να δίνεται μάχη, γιατί τα πάγια συμφέροντα θέλουν να τους καθυποτάξουν. Για μένα το Watergate είναι αποτέλεσμα δύο δημοσιογράφων κόντρα στην CIA και τον Αμερικανό Πρόεδρο. Από την άλλη μεριά υπάρχουν τόσοι διαπλεκόμενοι σε αυτόν τον χώρο, τόσοι κερατάδες που είσαι αναγκασμένος να διαχωρίζεις τη θέση σου. Yπάρχουν τόσοι κερατάδες που πρέπει να διαχωριστεί ο ερευνητής δημοσιογράφος από τα λαμόγια. Δεν μπορούμε να το γενικεύουμε. Εγώ λέω και τα ονόματα και τα επίθετα», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος χαρακτηρίζοντας στη συνέχεια «ανεπίτρεπτο, ανυπόστατο και ανιστόρητο» τον υποστηρικτή του Μητσοτάκη που δεν διστάζει να εργαλειοποίησει τους νεκρούς της τραγωδίας των Τεμπών, λέγοντας ότι το δυστύχημα θα είναι η ευκαιρία για να φροντίσουν για την ασφάλεια!

«Ο ανεπίτρεπτος, ανυπόστατος, ανιστόρητος του ΣΚΑΙ που τον είχαμε και από παλιά, ο Πορτοσάλτε. Τον είχαμε από παλιά και θυμάμαι έλεγα του Γιάννη Αλαφούζου “τι τον θες αυτόν;”. Κάναμε μαζί τον ΣΚΑΙ και τον έφερε. Μου έκανε εντύπωση από τότε το τζιτζιφιογκέ, το κομιλφό portosalte» είπε ο Μικρούτσικος και συνέχισε ξεμπροστιάζοντας τον Πορτοσάλτε:

«Δεν είχα τίποτα απολύτως με κανέναν. Τον έβλεπα και έλεγα “τι ναι τούτο ρε Γιάννη;” και καθοδόν άρχισε αυτό το πράγμα να γίνεται ένας μοχλός…Λες και τσεκάρουμε κάθε μέρα τις αντοχές μας ως λαός, λες και τσεκάρω εγώ το τι άλλο θα μου συμβεί. Πώς τον λένε γιατί αποφεύγω το όνομά του; Όχι άλλο Πορτοσάλτε στη ζωή μου, κατέκτησα τη ζωή μου, να ζω, να με γλιτώνει η ιατρική, να ζω και δεύτερη και τρίτη φορά αλλά Πορτοσάλτε κερατά δεν θα ξαναβάλω πάνω από το κεφάλι μου. Δεν είναι αυτός που είπε “επιτέλους θα φτιάξουμε δρόμους;” Και κάθομαι εδώ τώρα; Δεν πάω να τον φτύσω; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις