Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

Peter McCullough: «Με τα εμβόλια κατά της Covid-19 οι καρδιακές ανακοπές στους αθλητές αυξήθηκαν 1.000%» «Αιτία θανάτου είναι η μυοκαρδίτιδα»

 


Ο έγκριτος και πασίγνωστος καρδιολόγος, Peter McCullough, αναφέρθηκε στους αυξημένους θανάτους των αθλητών τα τελευταία χρόνια και την σχέση που υπάρχει με τους μαζικούς εμβολιασμούς κατά της Covid-19.

Συγκεκριμένα κατά την διάρκεια της περιόδου των μαζικών εμβολιασμών και της περιόδου που ακολούθησε μετά από αυτούς, οι θάνατοι των αθλητών δεκαπλασιάστηκαν!

Με λίγα λόγια υπάρχει αύξηση της τάξεως του… 1.000%!

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Ο FDA των ΗΠΑ προειδοποιεί ότι τα εμβόλια του Covid μπορούν να προκαλέσουν μυοκαρδίτιδα, θρόμβους και νευρολογική βλάβη.

Και η δημοσιευμένη και αξιολογημένη από ομότιμους βιβλιογραφία δείχνει ότι αυτά τα περιστατικά μπορούν να είναι -και είναι- θανατηφόρα. Συνεπώς, υπάρχουν όλα δημοσιευμένα ώστε ο κόσμος να προειδοποιηθεί.

Είδαμε αναφορές στην Ευρώπη σε ένα πρόσφατα αξιολογημένο δημόσιο ιστολόγιο, σε μια σταθερή περίοδο πριν τον εμβολιασμό για τον Covid-19, μεταξύ των Ευρωπαίων αθλητών ηλικίας κάτω των 35 ετών, ενεργών, ημιεπαγγελματιών και επαγγελματιών, για 29 καρδιακές ανακοπές ετησίως.

Από την έναρξη του εμβολιασμού για τον covid-19 και μετά, αυτό το ποσοστό έχει εκτοξευτεί στις 283 καρδιακές ανακοπές ετησίως!

Μιλάμε για 10πλάσια αύξηση!

To «The Epoch Times» παρουσιάζει ότι 270 αθλητές υπέστησαν καρδιακές ανακοπές. Κι έχουμε δει πασίγνωστα πρόσωπα όπως τον Damar Hamlin των Buffalo Bills να παθαίνει ανακοπή στο ”Ράγκμπι της Δευτέρας”, ενώ ένας κολυμβητής ο Ty Wells πέθανε από καρδιακή ανακοπή.

Και μπορώ να σας πω ως καρδιολόγος ότι τα εμβόλια προκαλούν καρδιακή βλάβη που ονομάζεται μυοκαρδίτιδα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις