Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023

Tατιάνα Στεφανίδου: «Έγινε λάθος» - Ζήτησε συγγνώμη με σκυμμένο το Kεφάλι από δυο οικογένειες στα Τέμπη

 


Σχεδόν μια εβδομάδα έχει περάσει από την τραγωδία στα Τέμπη, μια τραγωδία που συγκλόνισε και συγκλονίζει το Πανελλήνιο, μια τραγωδία που βούτηξε στην θλίψη και την μαυρίλα πολλά σπίτια. Η Τατιάνα Στεφανίδου από την ημέρα του συμβάντος φέρνει όλο και περισσότερα στοιχεία στην φόρα μέσα από την εκπομπή της T-live, ασχέτως που πριν λίγες ημέρες «σταυρώθηκε» από κάποιους για τις δηλώσεις της όσον αφορά τον σταθμάρχη (δείτε εδώ τι είπε και εξόργισε το τηλεοπτικό κοινό).

Το απόγευμα της Παρασκευής 3/3, βέβαια, στον αέρα της εν λόγω εκπομπής παρατηρήθηκε ένα τραγικό λάθος για το οποίο κλήθηκε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη η παρουσιάστρια.

Τι ακριβώς συνέβη με την Τατιάνα Στεφανίδου

Διαβάστε επίσης: Το κλειδί δεν γύρισε ποτέ... - Βίντεο ντοκουμέντο λίγη ώρα πριν την τραγωδία στα Τέμπη με το λάθος του σταθμάρχη

«Θέλω να κάνω μια διόρθωση. Δείξαμε μια φωτογραφία, αυτή την φωτογραφία, την ώρα που μιλούσε ο κύριος Ασλανίδης για τον γιο του που χάθηκε. Δεν είναι ο γιος του κύριου Ασλανίδη αυτός, έγινε ένα τεχνικό λάθος. Προβλήθηκε λάθος φωτογραφία. Αυτός εδώ είναι ο γιος του κύριου Ασλανίδου. Θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη για το τεχνικό αυτό λάθος. Λάθος της δημοσιογραφικής παραγωγής. Δεν φταίνε οι τεχνικοί μας σε κάτι, οι δημοσιογράφοι της εκπομπής φταίνε και το λέω αυτό γιατί λέμε πολλές φορές τεχνικό λάθος και τα ρίχνουμε στους τεχνικούς. Δεν είναι οι τεχνικοί το πρόβλημα. Να ζητήσω συγγνώμη από την οικογένεια που προβάλαμε την λάθος φωτογραφία. Κι από τις δυο οικογένειες να ζητήσω συγγνώμη βασικά που προβάλαμε λάθος άνθρωπο», είπε χαρακτηριστικά με σκυμμένο το κεφάλι η Τατιάνα Στεφανίδου.

Δεν θέλουμε να ξέρουμε τι έγινε μετά με τον/την δημοσιογράφο της εκπομπής που έκανε αυτό το λάθος.

Τέμπη: Δεν πήγε στο δικαστήριο - Τι υποστήριξε ο 60χρονος σταθμάρχης στην απολογία του

Την Κυριακή 5/3, ύστερα από την αναβολή που δέχθηκε για την απολογία του ο 60χρονος σταθμάρχης των τρένων στα Τέμπη το Σάββατο 4/3, απολογήθηκε τελικά και όλη η διαδικασία κράτησε πάνω από 7,5 ώρες (δείτε εδώ ποιος είναι και την οικογένειά του). Γίνεται αντιληπτό πως ο ίδιος δεν είχε αντιληφθεί το λάθος του πριν να είναι πολύ αργά, με αποτέλεσμα να κοστίσει τη ζωή 57 ανθρώπων, κάτι για το οποίο κρίθηκε ομόφωνα προφυλακιστέος.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κατηγορούμενος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο και μπροστά στην ανακρίτρια, έχοντας απολογητικό υπόμνημα, ωστόσο αυτό δεν έπαιξε ουσιαστικά ρόλο στην απόφαση. Μέχρι και σήμερα, Δευτέρα 6/3 δεν είχε διαρρεύσει κανένα σημείο της κατάθεσής του, ωστόσο ο δικηγόρος του αποκάλυψε όλα όσα ειπώθηκαν στην αίθουσα, εξηγώντας ποια είναι η γραμμή που ακολούθησε.

Πιο συγκεκριμένα, ο τελευταίος δήλωσε: «Ο κατηγορούμενος είπε τα πάντα: Τα πράγματα όπως ακριβώς έγιναν χωρίς να φοβηθεί αν από την αναφορά αυτή προκύπτουν ευθύνες για τον εαυτό του ή όχι», ενώ διευκρίνισε πως «ο άνθρωπος ούτε έπινε, ούτε γλένταγε. Πότε δεν εγκατέλειψε τη θέση του» και υπογράμμισε ότι ο 59χρονος είναι σε τραγική κατάσταση όσον αφορά την ψυχολογία του αυτή τη στιγμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις