Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023

Τέμπη: Tο έγγραφο που δεν έστειλε ο σταθμάρχης στον Mηχανοδηγό

 


Νέες παραλείψεις του σταθμάρχη Λάρισας βλέπουν το φως της δημοσιότητας - Το έγγραφο που αποκαλύπτει το Mega και θα μπορούσε να αποτρέψει την τραγωδία.

Νέες παραλείψεις και μοιραία λάθη αποκαλύπτονται όσο περνούν οι μέρες από την τραγωδία στα Τέμπη.

Το MEGA αποκαλύπτει ένα έγγραφο που αν είχε παραδοθεί στα χέρια στου μηχανοδηγού θα είχε αποτρέψει την εθνική τραγωδία, αλλά, δυστυχώς, ούτε αυτό συνέβη.

Πρόκειται για το δελτίο ειδοποίησης με τον αριθμό 1001. Το έγγραφο αυτό είναι υποχρεωμένος να το παίρνει ο κάθε σταθμάρχης όταν βρίσκεται σε έναν σταθμό και μόλις το πάρει μόνο τότε μπορεί να αναχωρήσει για τον επόμενο προορισμό.


Πάνω – πάνω στο έγγραφο αυτό πρέπει να γράφει τον αριθμό της αμαξοστοιχίας, μετά το δρομολόγιο και πέρα από αυτό πού θα κινηθεί το τρένο.


Το συγκεκριμένο έγγραφο είναι τριπλότυπο, και αποτελεί ακόμη μία ακόμη δικλείδα ασφαλείας που δεν ακολουθήθηκε και παρακάμφθηκε με μοιραία αποτελέσματα.

Ο σταθμάρχης κατά την κατάθεσή του φαίνεται να δέχθηκε κατά την διάρκεια της κατάθεσης του σωρεία ερωτήσεων που ήταν τεχνικού χαρακτήρα.

Τέλος, φαίνεται να επιβεβαιώνεται η πληροφορία ότι θα έπρεπε το μοιραίο βράδυ της σύγκρουσης της επιβατικής με την εμπορική αμαξοστοιχία να είναι δύο σταθμάρχες στην βάρδια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις