Σάββατο 11 Μαρτίου 2023

Tέμπη: Nέες καταγγελίες για τον σταθμάρχη – Ξέχασε τα μικρόφωνα ανοιχτά κι ακούγονταν πάρτι λες και ήταν σε πανηγύρι - «Δεν καταλαβαίναμε τι έλεγε αλλά φαινόταν ότι μπέρδευε τα λόγια του»

 


Νέες καταγγελίες έρχονται στο «φως» για τα όσα συνέβαιναν στον σταθμό της Λάρισας όπως και για τις συνήθειες του σταθμάρχη εν ώρα εργασίας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του STAR, πολίτες καταγγέλλουν τι συνέβαινε στο σταθμαρχείο μία ημέρα πριν από τη μοιραία μετωπική σύγκρουση. 

«Ξέχασαν τα μικρόφωνα ανοιχτά κι ακούγονταν πάρτι λες και ήταν σε κάποιο πανηγύρι», λέει κάτοικος της Λάρισας περιγράφοντας την εικόνα την 27η Φεβρουαρίου.

«Ο κύριος που βγάζει τις ανακοινώσεις ήταν πολύ εύθυμος. Ξέχασε δύο φορές το μικρόφωνο ανοιχτό, τη δεύτερη φορά το ξέχασε περισσότερη ώρα» επισήμανε άλλος κάτοικος Λάρισας, αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι μοιραίος σταθμάρχης δεν ήταν προσεκτικός.

Όταν ο πολίτης ρωτήθηκε τι έλεγε ο σταθμάρχης, ο πρώτος απάντησε: «Είχε συνομιλία με τον διπλανό του, απλά ήταν και άλλος κόσμος μέσα, δεν καταλαβαίναμε τι έλεγε αλλά φαινόταν ότι μπέρδευε τα λόγια του».

«Έτρεξε ο σεκιούριτι να τους πει να κλείσουν τα μικρόφωνα» πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις