Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

Tέμπη - O Σπίρτζης εμφανίστηκε για να πει: «Eγώ δεν αισθάνομαι ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ φταίει»

 


Την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση μετά την τραγωδία στα Τέμπη και τους 57 νεκρούς έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης.

Ο κ. Σπίρτζης ήταν καλεσμένος στον ΣΚΑΙ και μεταξύ άλλων μίλησε για την τραγωδία των Τεμπών. Ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους αν ΄του αναλογεί κάποιο μερίδιο ευθύνης από την τραγωδία στα Τέμπη και για το γιατί ήταν «εξαφανισμένος» ο κ. Σπίρτζης απάντησε: «Όταν σπαράζουν οι μανάδες και οι πατεράδες, δεν είναι δυνατόν να βγαίνεις στα κανάλια με τον Άδωνι για να κάνεις καυγά», ήταν τα πρώτα λόγια που ανέφερε ο βουλευτής.

Μάλιστα, ο ίδιος τόνισε πως «όταν έμαθα ότι ενδέχεται να γίνει κάτι στο τραμ, σταμάτησα τις εργασίες στο Τραμ». Ήταν κατηγορηματικός για τις κατηγορίες που του έχουν προσάψει από την κυβέρνηση: «Τι εννοείτε, ήμουν κρυμμένος; Ποτέ δεν έχω κρυφτεί. Δεν έχω λόγο να κρυφτώ».

Ακόμη, ο Χρήστος Σπίρτζης τόνισε: «Αν έχουμε μερίδιο ευθύνης, ποτέ δεν αρνηθήκαμε να το πάρουμε». Εξαπέλυσε επίθεση στον νέο υπουργό Μεταφορών, Γιώργο Γεραπετρίτη, λέγοντας ότι απέκρυψε να πει την αλήθεια. «Έκαναν 9,5 δισ. αναθέσεις και δεν έφτιαξαν το κέντρο που κάηκε το 2019», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Το παλιό σύστημα τηλεδιοίκησης στη Λάρισα υπήρχε, υπήρχε και το δευτεροβάθμιο στην Καρόλου», τόνισε ο Χρήστος Σπίρτζης, για να προσθέσει: «Επί ΣΥΡΙΖΑ ο ΟΣΕ είχε 1200 άτομα προσωπικό. Επί ΣΥΡΙΖΑ στη Λάρισα ήταν 25 σταθμάρχες και τώρα είναι 10, ένας εκ των οποίων ο μοιραίος σταθμάρχης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Σπίρτζης.

«Αυτό το δυστύχημα δεν θα έπρεπε να γίνει», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Σπίρτζης για την τραγωδία στα Τέμπη.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις