Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Tι σημαινει οταν καποιος μπορει να δημιουργει ακαταδιωκτους κατα το δοκουν;;

 


Δεν γνωριζω τι γραμματα εμαθες εσυ ρε φιλε αλλα στον δικο μου κοσμο δημοκρατια και ακαταδιωκτοι δεν πανε μαζι!

Οταν καποιος μπορει να ονομαζει ακαταδιωκτο οποιον θελει δεν μπορουμε να ξαναμιλησουμε για δημοκρατια , για εκλογες , για νομο , για συνταγμα , για χωρα ….για τιποτα !

Τι δεν καταλαβαινεις ;; Αφου δεν εκαψες την χωρα ολοκληρη οταν σου ειπαν οτι καποιοι αλλοι πολιτες ειναι υπερανω του νομου τοτε τι περιμενεις να συμβει απο εδω και περα; …

Οταν η εξουσια μπορει να παρανομει και να διοριζει επιτροπη ελεγχου των παρανομιων που ειναι ακαταδιωκτοι τι περιμενεις ειλικρινα πες μου !

Με τι λογια να στο πω να το καταλαβεις οτι εχουν καταπεσει ολοι οι νομοι και μια φατρια απο κληρονομους σου πηδαει την ζωη ..;;

Τι σημαινει ακαταδιωκτος; Γιατι ακαταδιωκτος ο Τσιορδας που οδηγησε με της λαθος διαχειριση 1000δες ατομα στον θανατο; Γιατι δεν πρεπει τον ακαταδιωκτο να τον ελενξεις για αλληλοσυγκρουομενα συμφεροντα ;;..Ολοι οι γιατροι , ολοι οι μαιντανοι της τηλεορασης ..γιατι εγιναν ακαταδιωκτοι εφ εσον ηταν “κοινη λογικη” οτι κινδυνευε το εθνος;;;..

Γιατι θα οριστουν επιτροπες εγκληματων απο ακαταδιωκτους ;Τι αιμα και τι κληρονομια εχουν αυτοι να γινουν ακαταδιωκτοι και οχι εγω και εσυ ;;Σε μια δημοκρατια για οποιαδηποτε θεση υπαρχει μεσα σε αυτην πρεπει να εχουν το δικαιωμα αυτη την θεση να μπορουν να την διεκδικησουν ολοι οι πολιτες ..!

Ωραια ..πως μπορουμε να γινουμε ακαταδιωκτοι και εμεις ρε λαμογια ; Σε ποιες φουστες πρεπει να προσκυνησουμε ;;

Δημοκρατια με πολιτες δευτερης και τριτης ταχυτητας και πολιτες ακαταδιωκτους ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ , ΤΗΝ ΓΑΜΙΣΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ , ΤΟ ΞΕΚΟΛΙΑΣΑΝΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ !

Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΜΥΝΘΟΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΣΗΜΕΡΑ !

Εκλογες και μαλακιες σε μια χωρα κατακτημενη , παρτε πρωτα την χωρα πισω και μετα παμε σε εκλογες , η χωρα εχει κατακτηθει απο ξενες δυναμεις! Ειμαστε σε κατοχη Ελληνες που με ακαταδιωκτους συμπολιτες μας παιρνονται οι αποφασεις των εχθρων κατακτητων μας !


Stranger…

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις