Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023

ΔΕΙΤΕ TO ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ!!! AYTA ΕΛΕΓΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΙΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ… ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ, ΓΕΛΟΙΑ ΜΙΖΑΔΟΡΙΚΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΒΑΨΑΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ. ΘΑ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΤΑΘΜΑΡΧΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΨΕΥΔΗ ΤΟΥΣ

 
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ!!! Δείτε παρακάτω τι έλεγε ο Μητσοτάκης στις 26 Μαρτίου 2019 για τα τρένα. Ήξεραν από τότε ότι θα έχουμε τραγωδίες αφού γνώριζαν τα απαρχαιωμένα δίκτυα και δεν έκαναν τίποτα γι’ αυτό.

Στο εξοργιστικό βίντεο, ο καταστροφέας που μας κυβερνά μιλάει για εκσυγχρονισμό. Τέσσερα χρόνια μετά γιατί δεν έκανες τα έργα συντήρησης; Το μόνο που ήξερε η τύπος ήταν να μας κυνηγάει με μία σύριγγα στο χέρι για να κάνουμε το μπόλι και να καταλήξουν συμπατριώτες μας να βλέπουν τα ραδίκια ανάποδα.

Η Μητσοτάκης και η επικίνδυνη συμμορία του παίζουν τη ζωή του Έλληνα φορολογούμενου κορώνα γράμματα και όλοι σας κάθεστε και τον κοιτάτε. Και θα τον ξαναεκλέξετε κιόλας αφού αντιπολίτευση δεν υπάρχει.

Το άλλο παράδοξο είναι η παραίτηση του μπούλη Καραμανλή, τον οποίο το προσκυνημένα ΜΜΕ αποθέωνουν. Δεν λένε όμως ότι θα κατέβει ξανά στις εκλογές και θα αναλάβει άλλο υπουργείο.

Αυτή η Κυβέρνηση έβαξε τα χέρια της με αίμα και είναι υπόλογοι στις οικογένειες των νεκρών και σε όλους του Έλληνες.

Δείτε το βίντεο με την παράκληση να κρατήσετε τη ψυχραιμία σας όσο αυτό είναι δυνατόν:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις