Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023

Δημήτριος Γάκης - ΠΡΙΝ ΑΛΕΚΤΩΡ ΛΑΛΗΣΕΙ TPIΣ Ο ΝΤΕΤΡΟΣ ΓΚΕΜΠΡΕΓΙΕΣΙΟΥΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕ - Βλέπετε, τι κάνει η διεθνής αντίδραση;


 ΠΡΙΝ ΑΛΕΚΤΩΡ ΛΑΛΗΣΕΙ ΤΡΙΣ Ο ΝΤΕΤΡΟΣ ΓΚΕΜΠΡΕΓΙΕΣΙΟΥΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕ

#Βλέπετε, τι κάνει η διεθνής αντίδραση; 

#Δεν έβγαιναν τα κουκιά και η συμφωνία για εξουσιοδότηση της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας να διατάζει μέτρα για αντιμετώπιση Υγιεινολογικών απειλών τα οποία να ακολουθούν υποχρεωτικά τα κράτη, άλλαξε. Σήμερα ανακοίνωσε ότι:

«Καμία χώρα δεν θα εκχωρήσει καμία κυριαρχία στο @WHO . Οι χώρες θα αποφασίσουν τι λέει ο #PandemicAccord και οι χώρες θα εφαρμόσουν τη συμφωνία σύμφωνα με τους δικούς τους εθνικούς νόμους. Οποιοσδήποτε αντίθετος ισχυρισμός είναι πολύ απλά ψευδής.»

#Έστω και έτσι, καλοδεχούμενο. Αυτό είναι το λογικό.

#Βλέπετε οι Αφρικανικές χώρες αντέδρασαν από πέρσι. Δεν ξέρω τι στάση κράτησε η Κίνα ( που έχει κολεγιές με τον Τέντρος) και η Σουηδία.

#Θα μάθω!

#Δείτε, όμως, πως μερικές χιλιάδες πραγματικοί επιστήμονες από όλο τον πλανήτη, που δεθήκαμε κάτω από την πίεση, τις απειλές, την χλεύη και την λάσπη, μπορούν να ανατρέψουν σκοτεινά σχέδια.

#Να δείτε τι θα γίνει με τις πρώτες διώξεις σε ΗΠΑ κλπ.

#Αρκεί να σας πω ότι σήμερα ο εγγονός του Κένεντυ μας ενημέρωσε ότι η Pfizer και η Moderna, λένε ότι τα εμβόλια δεν ήταν δικά τους αλλά του Πενταγώνου! Αυτοί έβαλαν την στάμπα, αλλά το τι έρευνα θα έκαναν και δεν θα έκαναν το καθόριζε η DARPA του Πενταγώνου! 

#Όντως έγγραφη ενημέρωση για την πρόοδο των πειραμάτων τροποίησης του ιού των νυχτερίδων από το Κινεζικό εργαστήριο , που αποκαλύφθηκε , απευθύνεται στην DARPA !

#Συγκλονιστικά νέα έρχονται στην επιφάνεια , στο Twitter, με καταιγιστικό ρυθμό…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις