Κυριακή 5 Μαρτίου 2023

Εικόνες vτροπής στον Ωρωπό: Πλήρωμα ασθενοφόρου καταβρέχει με λάστιχο ηλικιωμένη

 Προκειμένου να μην... λερωθεί πιθανότατα το ασθενοφόρο, οι διασώστες έχουν βάλει τη γυναίκα στο έδαφος και την πλένουν με λάστιχο


Μια εικόνα ντροπής κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, με το πλήρωμα ενός ασθενοφόρου να…

«πλένει» με λάστιχο μια 70χρονη γυναίκα, η οποία κείτεται γυμνή σε πολυκατοικία του Ωρωπού.

Η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και αποτελεί ντροπή για τον πολιτισμό μας είναι δυστυχώς αληθινή. Το πλήρωμα ενός ασθενοφόρου, ιδιωτικής εταιρείας στον Ωρωπό, επέλεξε τον τρόπο που βλέπετε για να διαχειριστεί το συμβάν της μεταφοράς μιας ηλικιωμένης γυναίκας, με ψυχιατρικά προβλήματα, σύμφωνα με πληροφορίες.

Προκειμένου να μην… λερωθεί πιθανότατα το ασθενοφόρο, οι διασώστες έχουν βάλει τη γυναίκα στο έδαφος και την πλένουν με λάστιχο.

Το συμβάν καταγγέλθηκε στον δήμαρχο Ωρωπού Γεώργιο Γιασημάκη ο οποίος προέβη σε άμεσες ενέργειες.

Ο δήμαρχος κάλεσε την ιδιωτική εταιρεία ζητώντας τον λόγο από τον ιδιοκτήτη για το συγκεκριμένο συμβάν, ενώ μίλησε προσωπικά και με τους διασώστες, οι οποίοι, όπως μας μετέφερα, επικαλέστηκαν διάφορες δικαιολογίες για αυτή τη συμπεριφορά, όπως ότι… δεν είχαν νερό ή άλλο μέσο για να καθαρίσουν τη γυναίκα ώστε να γίνει η διακομιδή.

Ο δήμαρχος ζήτησε την άμεση απομάκρυνση του συγκεκριμένου πληρώματος από τον ιδιοκτήτη και διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση για το περιστατικό, η οποία θα ξεκινήσει από το πρωί της Δευτέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις