Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023

Επεισόδια στο Σύνταγμα: XHMIKA, KPOTOY, ΛΑΜΨΗΣ, φωτιές και αποπνικτική ατμόσφαιρα – Δείτε φωτογραφίες - Πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί έξω από τη Βουλή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την τραγωδία των Τεμπών

 


Φωτογραφίες Γιάννης Κέμμος

Βίντεο Γιάννης Κέμμος

Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής (3/3) στο Σύνταγμα στο περιθώριο της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας των φοιτητών για την τραγωδία των Τεμπών.

Οι φοιτητές και ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί στον Άγνωστο Στρατιώτη, έξω από τη Βουλή, θέλησε να τιμήσει τη μνήμη των νεκρών ανάβοντας κεριά με το μήνυμα «πάρε με όταν φτάσεις».

Στο περιθώριο της διαμαρτυρίας ομάδα ατόμων πέταξε φωτοβολίες προς την πλευρά των ΜΑΤ, οι οποίοι απάντησαν με χημικά και κρότου λάμψης κάνοντας αποπνικτική την ατμόσφαιρα, με τον κόσμο να τρέχει για να φύγει από το σημείο.

Πολλοί από τους διαδηλωτές κινήθηκαν προς την Ερμού και τα μαγαζιά, με τους καταστηματάρχες να κατεβάζουν άρον άρον τα ρολά.

Η αστυνομία προχώρησε σε 4 προσαγωγές, ενώ τραυματίες είναι 5 αστυνομικοί. Μάλιστα, άγνωστοι έκαψαν στη συνέχεια ένα περιπολικό στο Μοναστηράκι.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες του Newsbeast


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις