Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

Ozzy Osbourne: Περπατά πλέον με μαγκούρα λόγω Πάρκινσον Χαιρετά τους παπαράτσι, που τον «εντόπισαν» στο Λος Άντζελες να κινείται υποβοηθούμενος από το ειδικό μπαστούνι - Δείτε τα στιγμιότυπα που κυκλοφορούν στα social media


 Ο Όζι Όσμπορν και η σύζυγός του έχουν αναφερθεί πολλές φορές στη δύσκολη κατάσταση της υγείας του σταρ της heavy metal μουσικής.

Ο 74χρονος είχε ανακοινώσει στις αρχές Φεβρουαρίου, ότι αποσύρεται από τις περιοδείες για να επικεντρωθεί στην υγεία του. Σε πρόσφατη συνέντευξή του, είχε πει ότι θα ήθελε πολύ να περιοδεύσει ξανά αν η υγεία του το επέτρεπε, αλλά δεν μπορεί να το κάνει. «Δεν έχετε ιδέα, αισθάνομαι σαν να βρίσκομαι σε διαγωνισμό κλοτσιάς πισινών» τόνισε.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, ο «πρίγκιπας του σκότους» εθεάθη να περπατά στον δρόμο, υποβοηθούμενος από ένα μπαστούνι, μιας και ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, είναι η νόσος του Πάρκινσον.

Στιγμιότυπα με τον Όσμπορν να χαιρετά τους παπαράτσι ενώ κρατά το μπαστούνι, κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

.


«Αναρωτιέμαι πώς είμαι ακόμη ζωντανός»

Ο ΄Όσμπορν, καταγόμενος από οικογένεια της εργατικής τάξης του Μπέρμιγχαμ της Μεγάλης Βρετανίας, έγινε αρχικά γνωστός ως ο frontman του heavy metal συγκροτήματος Black Sabbath αλλά αργότερα έκανε σόλο καριέρα μουσικού και καλτ τηλεοπτικού σταρ. Είναι πολύ γνωστές οι καταστροφικές του συνήθειες- ο εθισμός του στα ναρκωτικά-, οι παρ΄ολίγον εμπειρίες θανάτου του ίδιου, η απόπειρα δολοφονίας της συζύγου του αλλά και τα διάφορα παράδοξα που έχει κάνει κατά καιρούς, από το δάγκωμα του κεφαλιού μιας νυχτερίδας μέχρι τη γυναίκα του Σάρον, που τον ανακάλυψε στο κρεβάτι με μια νταντά δύο φορές.



Για χρόνια ούτε ο ίδιος δεν μπορούσε να καταλάβει πώς ήταν δυνατόν να είναι ακόμη ζωντανός με τόσες καταχρήσεις που είχε κάνει στη ζωή του. Μια φορά, αφού απαρίθμησε με λεπτομέρειες όλα τα ναρκωτικά και το αλκοόλ που είχε καταναλώσει, ένας γιατρός τον ρώτησε: «Και γιατί είσαι ακόμα ζωντανός;» «Συχνά αναρωτιέμαι το ίδιο πράγμα και ο ίδιος», έγραψε στο περιοδικό Sunday Times το 2007. «Ολοι λένε πως είμαι ένα ιατρικό θαύμα».

Ίσως αυτή η ίδια η αίσθηση της «αθανασίας», που γεννήθηκε στο μυαλό του από την ανθεκτικότητά του, να έκανε την πρόσφατη και ξαφνική επιδείνωση της υγείας του, που πυροδοτήθηκε από τη μάχη με τη νόσο του Πάρκινσον, ακόμη πιο δύσκολη.



Δαγκώνοντας μια νυχτερίδα πάνω στη σκηνή

Ο Όσμπορν έπαιζε στο Des Moines Veterans Memorial Auditorium στην Αϊόβα τον Ιανουάριο του 1982 όταν ένας θεατής της συναυλίας πέταξε μια νυχτερίδα πάνω στη σκηνή. Ακαριαία, ο Όσμπορν ξέσκισε το πλάσμα με τα δόντια του, με το στόμα του να γεμίζει αίμα καθώς το κοινό παρακολουθούσε με τρόμο. Ήταν ένα γεγονός δεν θα ξεπερνούσε ποτέ, αφού το συγκεκριμένο περιστατικό εμφανιζόταν σχεδόν σε κάθε συνέντευξη που έχει κάνει από τότε. Ένα απόσπασμά του στο Youtube έχει προβληθεί πάνω από 5,8 εκατομμύρια φορές.

Ο Όσμπορν επανειλημμένα έχει πει σε όλους τους τόνους, ότι πίστευε πως η νυχτερίδα ήταν ένα παιχνίδι από καουτσούκ. Μάλιστα έχει πει πως, όταν κατάλαβε πως δεν ήταν παιχνίδι αλλά αληθινό ζώο, αναγκάσθηκε να σπεύσει στο πλησιέστερο νοσοκομείο για να κάνει αντιλυσσικό ορρό. Ισχυρίζεται επίσης ότι η νυχτερίδα ήταν ζωντανή - αν και αυτό αμφισβητήθηκε από το μέλος του ακροατηρίου Μαρκ Νιλ, που ισχυρίζεται πως ήταν αυτός που πέταξε το ζώο στη σκηνή και επέμεινε ότι ήταν νεκρό. Το περιστατικό έγινε όταν ο Όσμπορν έπαιζε για τη δεύτερη σόλο περιοδεία του, Diary of a Madman, όταν ενθάρρυνε το κοινό να του πετάξουν ενοχλητικά αντικείμενα στη σκηνή.



Ένα χρόνο νωρίτερα είχε δαγκώσει τα κεφάλια δύο περιστεριών, καθώς βαριόταν από το πολύ μπλα μπλα ενός υπεύθυνου δημοσίων σχέσεων, κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης με τη δισκογραφική CBS. «Το περιστέρι ήταν εντελώς φρικιό της φύσης», είπε κατά τη διάρκεια ενός ντοκιμαντέρ της A&E The Nine Lives of Ozzy Osbourne (σ.σ. οι Εννιά ζωές του ΄Οζι ΄Όσμπορν) και δικαιολογήθηκε: «Ήμουν σκνίπα στο μεθύσι και με σύστηναν στον επικεφαλής του υποκαταστήματος του CBS στο Λος ΄Ανζελες. Δεν ήταν διαφημιστικό κόλπο, απλώς είχα ξεφύγει από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ. ΄Ολοι οι παρευρισκόμενοι πάθανε πλάκα».

Απόπειρα δολοφονίας της συζύγου του Σάρον

Ως ο αποκαλούμενος «Πρίγκιπας του Σκότους», ο Όσμπορν έχει συλληφθεί πολλές φορές. ΄Ισως η πιο διάσημη σύλληψή του ήταν για μια απόπειρα δολοφονίας της συζύγου του, Σάρον, το 1989.

Το ζευγάρι επέστρεφε από το Μουσικό Φεστιβάλ Ειρήνης της Μόσχας. Ο Όσμπορν φέρεται να είχε κατεβάσει τέσσερα μπουκάλια βότκα σε συνδυασμό με ένα κοκτέιλ ναρκωτικών.  Οπως αναφέρθηκε, χίμηξε στη γυναίκα του επιχειρώντας να τη στραγγαλίσει. Σε συνέντευξή του στο Rolling Stone τον περασμένο Σεπτέμβριο, σχετικά με αυτήν την «απόπειρα» είπε: «Δεν ήταν η πρόθεσή μου να βγω έξω, να πιω μερικά ποτά και να ξυπνήσω στη φυλακή κατηγορούμενος για απόπειρα φόνου». Εκείνη την εποχή και τα τρία παιδιά του ζευγαριού ήταν κάτω των επτά ετών. Έμειναν παντρεμένοι, αλλά ο δικαστής έστειλε στον ΄Όσμπορν για αποτοξίνωση για έξι μήνες. Η Σάρον είπε αργότερα στο ντοκιμαντέρ Nine Lives of Ozzy Osbourne: «Του είπα: «Αν το ξανακάνεις αυτό, είτε θα σε σκοτώσω, είτε θα με σκοτώσεις. Το θέλεις αυτό για τα παιδιά;».

Ο Όσμπορν φυλακίσθηκε επίσης το 1982 στο Τέξας επειδή ούρησε κοντά στο μνημείο του Κενοτάφιου στην Alamo Plaza. Συνελήφθη ξανά διότι κυκλοφορούσε μεθυσμένος και μαστουρωμένος στο Μέμφις του Τενεσί, το 1984.



Μια πολύ άτακτη ροκ ερωτική ζωή

Η Σάρον σόκαρε τα μέλη του κοινού The Talk το 2016 όταν αποκάλυψε ότι είχε βρει τον σύζυγό της στο κρεβάτι με δύο από τις νταντάδες των παιδιών τους - σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις. Ο τηλεοπτικός αστέρας με τα φλογάτα μαλλιά, υποβάθμισε το περιστατικό, επιμένοντας ότι ήταν φουλ στα ναρκωτικά και το αλκοόλ, αλλά η ιστορία δεν αποτελεί έκπληξη για όποιον έχει παρακολουθήσει στενά την ερωτική ζωή του Όσμπορν.

Συνάντησε για πρώτη φορά τη Σάρον στα μέσα της δεκαετίας του '70, ενώ ήταν παντρεμένος με την πρώτη του σύζυγο Θέλμα Ράιλι, με την οποία απέκτησε τρία παιδιά. Ο Όσμπορν είχε ήδη απατήσει την Ράιλι πολλές φορές πριν χωρίσουν το 1982. Παντρεύτηκε τη Σάρον, την κόρη του τότε μάνατζερ των Black Sabbath, Ντον Αρντεν, την ίδια χρονιά. Αλλά ο γάμος τους ήταν επίσης γεμάτος με ισχυρισμούς για απιστίες. Εκτός από τα περιστατικά με τις νταντάδες, η Σάρον ανακάλυψε επίσης ότι ο ΄Οσμπουρν είχε σχέση με τον κομμωτή του το 2016. Στη συνέχεια αναζήτησε θεραπεία για τον εθισμό στο σεξ και το ζευγάρι έμεινε μαζί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις