Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Σχέδιο παγκόσμιας κυβέρνησης 300 κανόνων!!! Πρώην βουλευτής στις ΗΠΑ αποκαλύπτει – ΒΙΝΤΕΟ


 «Οι άνθρωποι δεν θα αξίζουν περισσότερο από μία κατσαρίδα»...

Η Michele Bachmann είναι Αμερικανίδα πολιτικός που ήταν εκπρόσωπος των ΗΠΑ για την 6η περιφέρεια του Κογκρέσου της Μινεσότα από το 2007 έως το 2015. Μέλος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, ήταν υποψήφιος για Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών στις εκλογές του 2012!

Αναφέρθηκε και αυτή στο φερόμενο σχέδιο του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας που είναι έτοιμο να εφαρμοστεί, με αφορμή μια άγνωστη πανδημία, και προβλέπει διεθνές υγειονομικό καθεστώς έκτακτης ανάγκης 300 κανόνων!!!

Όπως δήλωσε:

«Μια Παγκόσμια Κυβέρνηση. Παγκόσμια Κυβέρνηση ενός Κόσμου, με έδρα στην Γενεύη.

Αυτή είναι η Παγκόσμια έδρα των Ηνωμένων Εθνών, του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου, του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού. Πολλοί οργανισμοί έχουν την έδρα τους εδώ.

Θέλουν να επεκτείνουν αυτό το επίπεδο, ελέγχου και διακυβέρνησης εδώ στον ΟΗΕ.

Δεν υπάρχει ούτε ένα έθνος που να διαφωνεί με τις προτεινόμενες 300 τροποποιήσεις των Διεθνών Κανόνων Υγείας.

Ο Μπίλ και η Μελίντα Γκέιτς ήταν εδώ χθες. Συναντήθηκαν στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, αλλά σήμερα  ακούσαμε από πάρα πολλά έθνη για αυτές τις προτεινόμενες τροπολογίες και έχουν ένα σχέδιο και ένα στόχο.

Σχεδιάζουν σε ένα χρόνο από σήμερα, να επιστρέψουν εδώ στην Γενεύη της Ελβετίας, να προτείνουν και να εγκρίνουν αυτές τις τροπολογίες και, να τις θέσουν σε  ισχύ, – κάτι το οποίο θα δημιουργήσει την πλατφόρμα της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.

Αυτό συνδυάζει δικαιοδοσία πάνω στο περιβάλλον, την γη, δικαιοδοσία επί των ζώων και, δικαιοδοσία επί των ανθρώπων, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας  για την “Μια Υγεία”. Συνεπώς, οι άνθρωποι δεν αξίζουν περισσότερο από μια κατσαρίδα».

Δείτε το βίντεο:

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις