Παρασκευή 12 Μαΐου 2023

Οι 3 λέξεις της Κέιτ Μίντλετον που άλλαξαν την μοναρχία


Ήταν τρεις μικρές λέξεις που θα έδιναν τον τόνο για την επόμενη δεκαετία και μετά: «Are you happy; (Είσαι χαρούμενος;)»

Η Κέιτ Μίντλετον μίλησε στον πρίγκιπα Ουίλιαμ καθώς έφευγαν από το Αββαείο του Γουέστμινστερ την ημέρα του γάμου τους πριν από 12 χρόνια – και το έπιασαν οι αναγνώστες των χειλιών εκείνη την εποχή – η ευτυχία του ήταν το πρώτο της μέλημα.

Δεν είναι περίεργο που η γυναίκα που μπήκε στο Αββαείο ως “κοινή θνητή” Κάθριν Μίντλετον αγκαλιάστηκε τόσο θερμά από τη βασιλική οικογένεια – σε τέτοιο βαθμό που σήμερα δεν είναι απλώς η μελλοντική βασίλισσα, αλλά θεωρείται από πολλούς ως το μέλλον της μοναρχίας.

Και ποιος θα μπορούσε να το αμφισβητήσει, βλέποντάς την να παίρνει τη θέση της, κομψή, συγκροτημένη, λαμπερή στην στέψη του βασιλιά Καρόλου; Η δέσμευση της Κέιτ στον Ουίλιαμ και στον ρόλο της παρέμεινε αμείωτη, ωστόσο πολλά έχουν αλλάξει για εκείνη από τότε.

Ήταν μια μεγάλη μεταμόρφωση, αλλά μια περαιτέρω – ακόμα πιο σημαντική – αλλαγή συμβαίνει σήμερα. Ως νέα Πριγκίπισσα της Ουαλίας, έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και γίνεται γρήγορα το όχι και τόσο μυστικό όπλο της βασιλικής οικογένειας. 

Στέψη βασιλιά Καρόλου: Εντυπωσιακή η Κέιτ Μίντλετον

Κέιτ Μίντλετον Πρίγκιπας Ουίλιαμ

Και, το πιο σημαντικό, εξακολουθεί να φροντίζει να είναι ευτυχισμένος ο σύζυγός της, ο κληρονόμος πλέον. Γιατί αυτό είναι το μόνο πράγμα που δεν μπόρεσε να πετύχει η Νταϊάνα στον άτυχο γάμο της. Ούτε ο Κάρολος μπορούσε να ανταποδώσει.

Δεν χρειάζεται να κοιτάξετε περισσότερο από τα χαρούμενα, καλά προσαρμοσμένα παιδιά τους που συμπεριφέρθηκαν τόσο υπέροχα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου της Στέψης. Και οι τρεις – ο πρίγκιπας Τζορτζ, εννέα ετών, η πριγκίπισσα Σάρλοτ, οκτώ ετών, και ο πρίγκιπας Λούις, πέντε ετών- ήταν εύσημα για αυτούς.

Έμαθε από τους καλύτερους, φυσικά – την αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ Β’. Και η Κέιτ υπήρξε εξαιρετική μαθήτρια.  Μέχρι πολύ πρόσφατα, η Κέιτ ήταν πιο ντροπαλή. Ανησυχούσε μήπως αποσπάσει την προσοχή από τον σύζυγό της;

Αλλά τώρα, ως πριγκίπισσα της Ουαλίας, έχει βγει στο προσκήνιο και φαίνεται χαρούμενη που αγκαλιάζει τη δύναμή της. Είναι πιο γενναία στο κοινό. Μιλώντας στο κοινό και ποζάροντας πρόθυμα για selfies, αγκαλιάζοντας ένα παιδί που κλαίει. Αν ήταν πολιτικός στην προεκλογική εκστρατεία, θα το κέρδιζε άνετα…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις