Τρίτη 30 Μαΐου 2023

Σελίν Ντιόν: Πούλησε την πολυτελή έπαυλή της στο Λας Bέγκας – Το αστρονομικό ποσό


 Λίγα εικοσιτετράωρα πριν η Σελίν Ντιόν ακυρώσει την παγκόσμια περιοδεία της για λόγους υγείας, πούλησε «αθόρυβα» μία πολυτελή έπαυλη στο Λας Βέγκας έναντι 30 εκατ. δολαρίων.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Dirt, το συγκεκριμένο ακίνητο βρίσκεται σε ένα υπερπολυτελές συγκρότημα 555 στρεμμάτων στο Λας Βέγκας το οποίο διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια και 12 μπάνια. Το αγόρασε στα τέλη του 2017 έναντι του ποσού των 9,2 εκατ. και δεν έχει μείνει ποτέ σε αυτό.

Η τραγουδίστρια έχει στην κατοχή της πολλά σπίτια σε όλο τον κόσμο, μεταξύ άλλων στη Φλόριντα, τον Καναδά και το Παρίσι.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο αγοραστής φέρεται να είναι ο Chuck Esserman, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες ιδιωτικών κεφαλαίων και η σύζυγός του Ivette.

Η διάσημη τραγουδίστρια ανακοίνωσε τον περασμένο χρόνο ότι πάσχει από το Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ανθρώπου. Πρόκειται για μία διαταραχή που προκαλεί μυϊκή ακαμψία στον κορμό και τα άκρα. Οι ασθενείς αντιμετωπίζουν αυξημένη ευαισθησία στον θόρυβο, το άγγιγμα, μυϊκούς σπασμούς και συναισθηματική δυσφορία. Πολλές φορές δεν είναι σε θέση να περπατήσουν ή να μετακινηθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις