Παρασκευή 12 Μαΐου 2023

Περιστέρι: Έκρηξη στην είσοδο πολυκατοικίας - Ζημιές σε αυτοκίνητα Στο σημείο επικράτησε πανικός καθώς η έκρηξη ήταν ισχυρή - Ανάληψη ευθύνης για τον εμπρησμό


 Έκρηξη από δυναμίτη με βραδύκαυστο φιτίλι τοποθέτησαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Παρασκευής στην είσοδο πολυκατοικίας στο Περιστέρι.

Από την πυροδότηση προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε πέντε αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα έξω από την πολυκατοικία.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου για το cnn.gr, στο σημείο επικράτησε πανικός καθώς η έκρηξη ήταν ισχυρή.

Επί του παρόντος, οι αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν ποιος ήταν ο στόχος της επίθεσης ενώ κλιμάκιο του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών έχει περισυλλέξει υπολείμματα ώστε να εξεταστούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Σύμφωνα με τις αρχές, τα κίνητρα της επίθεσης φαίνεται πως ήταν προσωπικά. Οι αρχές επικεντρώνονται περισσότερο σε ένα ζευγάρι δημοσίων υπαλλήλων.

Ωστόσο, όσοι ένοικοι εξετάστηκαν είπαν ότι δεν είχαν κάποιο προσωπικό πρόβλημα το οποίο για λόγους αντεκδίκησης θα μπορούσε να πυροδοτήσει τη συγκεκριμένη επίθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

Το κείμενο αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου και αφορά την επίθεση που σημειώθηκε σε μάντρα οχημάτων, λίγο πριν τον Άρειο Πάγο και δύο οικοδομικά τετράγωνα πριν το Μέγαρο της ΕΛ.ΑΣ. Κατά την εμπρηστική επίθεση, πυρπολήθηκαν συνολικά επτά οχήματα. 

«Η παρέμβαση μας είχε ως αποτέλεσμα την καταστροφή αρκετών καινούριων ηλεκτρικών οχημάτων και την καταστροφή της πρόσοψης της αντιπροσωπίας, χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο περαστικούς ή κατοίκους της περιοχής», σημειώνεται στο κείμενο ανάληψης της ευθύνης για την επίθεση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις