Δευτέρα 29 Μαΐου 2023

Kάρπαθος: Σάλος μετά την καταγγελία ότι τηγάνιζαν ζωντανά τα ψάρια σε ταβέρνα – BINTEO


 Σάλος έχει προκληθεί από βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου το οποίο τραβήχτηκε σε ταβέρνα της Καρπάθου και δείχνει ψάρια να τηγανίζονται ενώ είναι ζωντανά. Μετά τη δημοσίευση του υπήρξε έντονη αντίδραση και σχετική καταγγελία από την Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι «Νέμεσις».

«Κάρπαθος. Έβαζε ζωντανά τα ψάρια στο τηγάνι, που σπαρταρούσαν με μαρτυρικό τρόπο. (Δείτε μετά το βίντεο το σχόλιο για τα σαλιγκάρια και τα καβούρια) Έγινε καταγγελία από πολίτη στο ΑΤ Καρπάθου, το οποίο παραξενεμένο ρωτούσε πού υπάγεται αυτή η περίπτωση. Εξηγήσαμε πού υπάγεται (έλεος όμως) και ενημερώσαμε ότι πρόκειται για ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ , βασανιστική θανάτωση ζώου. Το παρακολουθούμε με τον σύλλογο της Νέμεσις στη Κάρπαθο. Καθημερινά πια τα βίντεο με ακραίους βασανισμούς ζώων» αναφέρει η «Νέμεσις».

Σύμφωνα με τo karpathiakanea.gr το βίντεο αυτό, προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση και υπάρχει καταγγελία που ήδη ερευνά η Αστυνομία της Καρπάθου. Μάλιστα έχει σχηματιστεί δικογραφία αν και έχει παρέλθει η διαδικασία του αυτοφώρου».


Σε λίγο λοιπόν θα βάζουν φυλακή όλους όσους φτιάχνουν σαλιγκάρια από την μια άκρη της Ελλάδας έως την άλλη .... Αφού και αυτά τα βάζουν στην κατσαρόλα ζωντανά!!!  Ακόμα θα βάζουν φυλακή όσους φτιάχνουν μειδια, στρείδια, αστακούς και καβούρια!!!! 

Πόσο ακόμα πρέπει να σου κάψουν τον εγκέφαλο ;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις