Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

Λατινοπούλου: Βάπτισε το KOMMA της… «Φωνή Λογικής» για να Kατέβει στις εκλογές

 


Η Αφροδίτη Λατινοπούλου μετονόμασε το κόμμα της σε…  «Φωνή Λογικής», σε μία προσπάθεια να κατέβει στις επερχόμενες εκλογές μετά το «μπλόκο» από τον Άρειο Πάγο στο κόμμα «Πατρίδα».

Με σύνθημα «Φωνή Λογικής απέναντι στην παράνοια της νέας εποχής», η Αφροδίτη Λατινοπούλου «ξαναχτυπά» με ανάρτησή της στο Instagram με την οποία ανακοινώνει ότι θα είναι παρούσα στην μάχη της 25ης Ιουνίου, επαναλαμβάνοντας τα γνωστά ομοφοβικά και ρατσιστικά σχόλιά της, που η ίδια τα χαρακτηρίζει ως «φωνή λογικής», «αλήθειες» και «ξεκάθαρες κουβέντες».

«Ό,τι δεν με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατό. Ακριβώς αυτό ισχύει και με την προσπάθειά μας. Απαγορεύοντας την συμμετοχή μας στις πρόσφατες εκλογές νομίζανε πως θα μας κάμψουν, θα μας λυγίσουν ή θα μας σπάσουν. Μαντέψτε. Έκαναν λάθος. Όχι μόνον δεν σπάσαμε αλλά είμαστε εδώ πιο αποφασισμένοι και πιο δυνατοί από ποτέ» λέει αρχικά η Αφροδίτη Λατινοπούλου και στη συνέχεια ξεδιπλώνει… το μανιφέστο της.

«Δεν θα αφήσουμε τη χώρα έρμαιο ανάμεσα σε ακροαριστερά, αριστερά και κεντροαριστερά κόμματα, ετερόκλητες συμμαχίες, κηραλοιφές ή χριστέμπορους», λέει, μεταξύ άλλων η Αφροδίτη Λατινοπούλου, ενώ σημειώνει με το γνωστό της ύφος πως «δεν είναι λογικό να υπάρχει γονέας 1 και 2, όπως επίσης λαθρομετανάστες. Δεν είναι λογικό να διδάσκονται στα σχολεία ομοφυλοφιλικές σχέσεις. Δεν είναι λογικό να υιοθετούν παιδιά ομόφυλα ζευγάρια. Δεν είναι λογικό η Κλεοπάτρα να είναι μαύρη επειδή έτσι θέλει το NETFLIX. Φανταστείτε δηλαδή τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ να τον έπαιζε ο Σταλόνε τι θα γινόταν… Δεν είναι λογικό να μην μπορείς να πεις πως η παχυσαρκία είναι ασθένεια. Δεν είναι λογικό να επιβάλλεται αργά και σταθερά η συμπεριληπτική γλώσσα που θα πρέπει να είμαστε “το” αντί για “ο” ή “η”».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις