Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

Κέρκυρα: Διάλογος – σοκ του δασκάλου που παρενόχλησε Mαθήτριά του – «Γουστάρεις;»


 Σοκ προκαλούν οι νέες λεπτομέρειες από την υπόθεση ασέλγειας σε βάρος μια μαθήτριας από τον δάσκαλό της στην Κέρκυρα.

Του Μίλτου Σακελλάρη

Το enikos.gr δημοσιεύει μέρος του διαλόγου του δασκάλου με την μαθήτρια, όπως αποτυπώθηκε σε βίντεο μέσα στην σχολική αίθουσα και συμπεριλήφθηκε στη δικογραφία που σχημάτισαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας.

Ακολουθεί ο ανατριχιαστικός διάλογος:

Δάσκαλος: «Καλώς την κοπελάρα μου»…

Μαθήτρια: «…»

Δάσκαλος: «Έλα κάτσε κοντά μου».

Μαθήτρια: «…»

Δάσκαλος: «Στο μπάνιο πήγα πού ήσουν χθες;»

Μαθήτρια: «Ήμουν έξω γιατί;»

Δάσκαλος: «Σαν αλεπουδάκι μοιάζεις. Τι έγινε;

Μαθήτρια: «…»

Δάσκαλος: «Πώς; Αν…»

Μαθήτρια: «…»

Δάσκαλος: «Ναι»

Μαθήτρια: «Κι εγώ τι θέλεις να κάνω;»

Δάσκαλος: «Πώς;»

Μαθήτρια: «Μια φορά… γουστάρεις;»

Η μητέρα της ανήλικης που έκανε την καταγγελία κατάθεσε στις Αρχές για το συμβάν ότι: «Μου είπε ότι συνέβη το περιστατικό. Την ρώτησα πότε συνέβη αυτό και μου είπε ότι είχε γίνει την προηγούμενη ημέρα. Εντός της αίθουσας πληροφορικής του σχολείου σε στιγμή που δεν υπήρχε άλλο πρόσωπο στον χώρο. Συγκεκριμένα μου είπε ότι γύρω στις 08:05 πριν ακόμη αρχίσουν τα μαθήματα πήγε και άφησε την τσάντα της στην τάξη της. Όταν πέρασε έξω από την αίθουσά της την είδε, την φώναξε και αφού πήγε προς το μέρος του την έβαλε να καθίσει στα πόδια του και της ακούμπησε τα γεννητικά όργανα με το χέρι του. Τότε η κόρη μου του είπε: άφησέ με γιατί το έχω πει στην μαμά μου και ενώ την είχε ακόμα αγκαλιά στα πόδια του της είπε «το ξέρω ότι σου αρέσει αλλά επειδή το είπες στην μαμά σου δεν θέλεις». Μετά της έδωσε ένα φιλί στο στόμα και την άφησε να φύγει».

Η ανατριχιαστική περιγραφή της μητέρας που έγινε πριν από μερικά χρόνια για το περιστατικό συνεχίζεται ως εξής:

«Χαρακτηριστικά μου είπε ότι βρωμούσε η ανάσα του καφέ. Ταραγμένη από αυτά που μου εκμυστηρεύτηκε η κόρη μου και μη γνωρίζοντας πώς να αντιδράσω εκείνη τη στιγμή, της είπα να μην πλησιάσει ξανά τον δάσκαλό της και παράλληλά ενημέρωσα τον σύζυγό μου. Πήγα την επόμενη μέρα και παρέλαβα την κόρη μου από το σχολείο της και την ρώτησα τι έγινε σήμερα με τον δάσκαλο. Αυτή μου είπε ότι την πλησίασε ξανά ο δάσκαλος στην αυλή του σχολείου και με σιγανή φωνή της είπε: αν μου το δείξεις θα σε κεράσω. Την ρώτησα τι εννοούσε ο δάσκαλος και μου είπε ότι ο δάσκαλος ήθελε να δείξει στην κόρη μου το… επίσης την ρώτησα τι θα την κερνούσε και είπε ότι θα της έδινε ένα ή δύο ευρώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις