Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

NEKPOI και TPAYMATIEΣ ΝΑΤΟϊκοί από ρωσικό πλήγμα σε κέντρο Διοίκησης στο Λβιβ – Μεταφέρθηκαν στην Γερμανία Αυξάνονται οι απώλειες των Δυτικών στην Ουκρανία


 Θεόφραστος Ανδρεόπουλος |

Μεταφορά βαριά τραυματισμένων ΝΑΤΟϊκών αξιωματικών (ανάμεσά τους αναφέρεται πως υπήρχαν και στρατηγοί) πραγματοποιήθηκε από την Πολωνία στο Βερολίνο,

καθώς οι συγκεκριμένοι βρίσκονταν σε κέντρο Διοίκησης στο Λβιβ που κατέστρεψαν οι Ρώσοι την Κυριακή, με μαζικά πλήγματα από ρωσικά στρατηγικά βομβαρδιστικά Tu-95 και Tu-22 με χρήση πυραύλων Kh-101/555.

Από το Λβιβ οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο πολωνικό αεροδρόμιο Rzeszow και από εκεί στην Γερμανία.

Είναι άγνωστος ο αριθμός των τραυματιών ενώ υπάρχουν και πολλοί νεκροί. Οι Αμερικανοί έκαναν τα πάντα για αν αποκρυφτεί η παρουσία των ΝΑΤΟϊκών στην Ουκρανία αλλά τελικώς διέρρευσε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η κατάσταση των τραυματιών χαρακτηρίζεται σοβαρή.

Ωστόσο, οι ακριβείς λεπτομέρειες της κατάστασής τους δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές. Όλοι τους μεταφέρθηκαν στο Βερολίνο για νοσηλεία.

Αν και το ΝΑΤΟ έχει καταβάλει μεγάλη προσπάθεια να καλύψει την παρουσία αυτών των αποσπασμάτων στην Ουκρανία και των συμβούλων και εκπαιδευτών που συνεργάζονται με τις ουκρανικές δυνάμεις, η ρωσική υπηρεσία πληροφοριών έχει τα δεδομένα αυτών των στελεχών και έχει δημοσιεύσει σχετική έκθεση.

Ο αριθμός των απωλειών του δυτικού στρατιωτικού προσωπικού αυξάνεται κατακόρυφα ως αποτέλεσμα των επιθέσεων ακριβείας στα κέντρα διοίκησης όπου βρίσκονται πολλοί από αυτούς τους αξιωματικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις