Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

Γυναικοκτονία Xαλκιδική: BPHKA τον εγγονό μου δίπλα στην νεκρή μητέρα του, λέει ο πατέρας του δράστη


 Με δάκρυα στα μάτια ο πατέρας του 36χρονου που δολοφόνησε τη 39χρονη σύζυγο του στην Χαλκιδική εξομολογήθηκε τι είδε το πρωί μετά το έγκλημα, όταν μπήκε στο σπίτι του ζευγαριού.

Όπως εξήγησε η σύζυγος του αλλά και η μητέρα της 39χρονης του τηλεφωνούσαν και του ζητούσαν επίμονα να πάει στο σπίτι γιατί το ζευγάρι δεν απαντούσε στο τηλέφωνο.

«Έρχομαι εδώ χτυπάω κουδούνια, πόρτες παράθυρα. Πάω από πίσω φωνάζω τίποτα», είπε ο πατέρας του 36χρονου. Στη συνέχεια ειδοποίησε έναν κλειδαρά για να ανοίξουν την πόρτα.

«Δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου τι μπορεί να είδε το παιδί»

«Η πρώτη εικόνα που βλέπω όταν μπήκαμε μέσα ήταν κάτι αίματα. Στρίβω δεξιά βλέπω αίματα πάλι. Τα μάτια μου πήγαν στο παιδικό. Βλέπω τη νύφη μου, ξαπλωμένη στο κρεβάτι και ο εγγονός μου. Από δίπλα με την μάνα του. Τρελάθηκα. Κάνω έτσι το κεφάλι μου και βλέπω στην κρεβατοκάμαρα τον γιο μου», αποκάλυψε ο παππούς του 8χρονου.

Και συνέχισε: «Πάω στον εγγονό μου εκεί τον βλέπω. Σηκώνεται πάνω. Λέω, ζωντανό είναι το παιδί. Αίματα το παιδί πάνω του, στο χέρι του. Τρελαθήκαμε όλοι. Το βγάζουμε έξω το παιδί. Του βάζουμε ένα ρουχαλάκι».

Μάλιστα είπε ότι μόλις ο 8χρονος βγήκε από το σπίτι άρχισε να φωνάζει: «παππού, παππού».

«Δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου: Τι είδε όλο το βράδυ αυτό το παιδάκι που γυρνούσε μέσα στο σπίτι, μονάχο με δύο πτώματα», εξήγησε ο πατέρας του 36χρονου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις