Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023

Βανδαλισμός σε Γυμνάσιο στην Λαμία: Γκρέμισαν πόρτες και έβαλαν φωτιά σε καρέκλες και θρανία – ΦΩΤΟ και BINTEO


 Σε «Βομβαρδισμένο» τοπίο βρέθηκαν οι εργαζόμενοι στο 4ο γυμνάσιο της Λαμίας, καθώς άγνωστοι γκρέμισαν πόρτες κι έβαλαν φωτιά σε καρέκλες και θρανία με τους εκπαιδευτικούς να αντικρίζουν σκουπίδια από μπουκάλια και φαγητά το πρωί της Τρίτης 27 Ιουνίου.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες και τα βίντεο που εξασφάλισε το lamiareport.gr, η εικόνα στην πίσω πλευρά του σχολικού συγκροτήματος έμοιαζε απελπιστική, καθώς βραδινές ώρες άγνωστοι εισέβαλαν και κατέστρεψαν ό,τι βρήκαν μπροστά τους, με τους εκπαιδευτικούς να ζητούν την λήψη μέτρων ιδίως τις νύχτες, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνονται τέτοια περιστατικά.

«Δεν είναι η πρώτη φορά. Κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους για να σταματήσουν αυτοί οι βανδαλισμοί που γίνονται και σε άλλα σχολεία….», λένε στο τοπικό μέσο ο διευθυντής και ο υποδιευθυντής του εκπαιδευτικού ιδρύματος, Γιώργος Καραγεώργος και Γιάννης Σβώλης.

«Φυσικά δεν έχουμε κάτι με τα παιδιά που έρχονται και παίζουν ή αθλούνται τα απόγευμα στο προαύλιο. Μιλάμε πάντα για τους παραβατικούς τις νυχτερινές ώρες που κάνουν ζημιές και βανδαλισμούς στο σχολείο….», τόνισε ο κ. Καραγεώργος.

Τέλος, όπως αναφέρει το τοπικό μέσο, βανδαλισμοί σημειώθηκαν και στο 5ο Λύκειο Λαμίας κατά τη διάρκεια που αυτό ήταν κλειστό για τη διεξαγωγή των εκλογών.

Δείτε φωτογραφίες

        


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις