Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023

Αδιανόητες εξελίξεις… «BOMBA» ευρωβουλευτή: Οι Βρυξέλλες στηρίζουν ισλαμιστές τρομοκράτες που έρχονται στην Ευρώπη, vid


 Σε μια έντονη ομιλία, η βουλευτής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Catherine Griset, που εκπροσωπεί το γαλλικό κόμμα Rassemblement National (Εθνική Συσπείρωση), επέστησε την προσοχή στην αμφιλεγόμενη απόφαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου να καλέσει το Φόρουμ Μουσουλμανικών Οργανώσεων Νέων και Φοιτητών (FEMYSO) να συμμετάσχει διάφορες εκδηλώσεις της ΕΕ. 

Η αποκάλυψη της σχέσης της FEMYSO με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα, μια διεθνική Ισλαμική τρομοκρατική οργάνωση, έχει πυροδοτήσει ανησυχίες σχετικά με την επιρροή εξτρεμιστικών ιδεολογιών στους ευρωπαϊκούς θεσμούς.

Όπως ανέφερε η ίδια:

«Το Ευρωκοινοβούλιο οργάνωσε μια μεγάλη εκδήλωση για την ευρωπαϊκή νεολαία, στο Στρασβούργο.

Την ώρα που χιλιάδες νέοι από κάθε σημείο της ηπείρου έτρεξαν να βρεθούν εκεί, οι θεσμοί των Βρυξελλών είχαν αποφασίσει να προσκαλέσουν μια οργάνωση που συνδέεται με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα: τη FEMYSO.

Το 2021, στη διάρκεια της τελευταίας εκδήλωσης, αυτή η οργάνωση επετράπη να δώσει συνεντεύξεις και να έχει περίπτερα.

Έκτοτε, προσκαλούνται συχνά είτε στο Στρασβούργο είτε στις Βρυξέλλες.

Ο Τύπος έχει μάλιστα αποκαλύψει ότι η FEMYSO λαμβάνει χρηματοδότηση από την Ε.Ε αξίας 210.000 ευρώ. Πέρα από την πρόκληση, η διείσδυση και η εισβολή της οργάνωσης που συνδέεται με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα είναι που θα ‘πρεπε να μας απασχολεί όλους.

Η ρητορική τους επαναλαμβάνεται πραγματικά μεταξύ των εκτός πραγματικότητας τεχνοκρατών. Για παράδειγμα, ακόμη θυμόμαστε τις εκστρατείες προώθησης της ισλαμικής μαντίλας, που ενορχηστρώθηκαν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Η FEMYSO δεν έχει θέση ανάμεσα στη νεολαία μας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις