Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023

Eκτέλεση στον Kορυδαλλό: Αυτό είναι το καμένο αυτοκίνητο των δραστών


 Στο Σκαμαραγκά εντοπίστηκε τo αυτοκίνητο των δραστών, οι οποίοι εκτέλεσαν τους δύο άντρες σε συμβόλαιο θανάτου στον Κορυδαλλό. Το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς, καθώς οι δράστες το πυρπόλησαν αμέσως μετά την πράξη τους. 

Οι δράστες εκτέλεσαν το συμβόλαιο θανάτουστον Κορυδαλλόμε δύο πολεμικά τυφέκια καλάσνικοφ, καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο σημείο της δολοφονίας βρέθηκαν πάνω από 40 βολίδες απ’τα δύο πολεμικά τυφέκια.

Οι αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για ένα πανάκριβο συμβόλαιο θανάτου που προέρχεται από αντίπαλη ομάδα.

Το αυτοκίνητο το θύματος ήταν θωρακισμένο, κάτι το οποίο φαίνεται να γνώριζαν οι εκτελεστές και γι'αυτό χρησιμοποιήσαν τόσο βαρύ οπλισμό όπως το καλάσνικοφ.

Πάνω στα δύο θύματα δεν εντοπίστηκε κάποιο όπλο, όμως οι αστυνομικοί έχουν μεταφέρει στα εργαστήρια το αυτοκίνητο και ερευνούν το ενδεχόμενο ύπαρξης κάποιας κρύπτης, στην οποία το θύμα να είχε κρυμμένο κάποιο όπλο ώστε αν έπεφτε σε μπλόκο αστυνομικών εκείνοι να μην το έβρισκαν.

Το θύμα και συγκεκριμένα ο οδηγός του αυτοκινήτου είναι ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στη νύχτα με το προσωνύμιο «ο ταξιτζής» και ο οποίος είχε καταδικαστεί για τη δολοφονία φιλάθλου πριν από χρόνια στη λεωφόρο Λαυρίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης πλησίασε το αυτοκίνητο των δύο θυμάτων και χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο αντίδρασης, «γάζωσε» το αυτοκίνητο των θυμάτων και αμέσως μετά εξαφανίστηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις