Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

Γράφουν για «μυστικές δημοσκοπήσεις»! Tι θα φανεί μετά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος


 Το αποτελέσματα αναμένεται να είναι ακόμα πιο «βαρβάτα» μετά τις «αβάντες» ΠΑΣΚ και ΣΥΡΙΖΑ...

Η Νέα Δημοκρατία αξιοποιώντας τις πολιτικές «αβάντες», τις οποίες πήρε από ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ (όλες οι λεπτομέρειες ΕΔΩ), στήνει «τείχος» αποτροπής διαρροών προς τις δύο παρατάξεις αλλά και προς τα μικρά δεξιά κόμματα!

Αυτή είναι η στρατηγική εν όψει δεύτερης κάλπης!

Τα βασικά σημεία επικέντρωσης και προβληματισμού στην Πειραιώς είναι τα εξής:

  • Οι εκλογικές επιδόσεις κομμάτων, τα οποία έφτασαν στο όριο του 3% και δεν μπήκαν στην Βουλή (πχ. Πλεύση Ελευθερίας), από την επίδοση των οποίων διαμορφώνεται το όριο της αυτοδυναμίας (ΕΔΩ).
  • Πιθανή διαρροή, έστω περιορισμένη, προς το ΠΑΣΟΚ κυρίως.
  • Κινήσεις σε συγκεκριμένες εκλογικές περιφέρειες, πρωτίστως στην Βόρεια Ελλάδα των δεξιών ψηφοφόρων (σε συνδυασμό με την επίσκεψη Μητσοτάκη στο Άγιον Όρος).

Κατά τα άλλα, σε ειδική τελετή, παρουσία των πρώην πρωθυπουργών Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά, της οικογένειας Έβερτ και εκατοντάδων κόσμου, οι δύο πρώην πρωθυπουργοί συμφώνησαν ότι αποτελεί μεγάλη επιτυχία του Κυριάκου Μητσοτάκη το ποσοστό της ΝΔ και εμφανίστηκαν αισιόδοξοι για την επίτευξη της αυτοδυναμίας στις προσεχείς εκλογές.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για αποτελέσματα μυστικών δημοσκοπήσεων που διενεργούνται για λογαριασμό κομμάτων

Με βάση αυτά, η Νέα Δημοκρατία παίρνει 41%, ο ΣΥΡΙΖΑ 19%, το ΠΑΣΟΚ 13%. ΚΚΕ και Ελληνική Λύση παραμένουν πάνω-κάτω στα ίδια επίπεδα, εντός Βουλής φυσικά, ενώ την θέση Βαρουφάκη στο Κοινοβούλιο φαίνεται πως θα πάρει η Πλεύσης Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Μάλιστα, τα προαναφερθέντα στοιχεία αφορούν το προηγούμενο διάστημα! Τουτέστν δεν υπολογίζεται η διάθεση των ψηφοφόρων μετά τα όσα ακούστηκαν -κυρίως- από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ για τη φορολογία και ΕΝΦΙΑ.

Μετά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, αναμένεται να φανεί πιο ξεκάθαρα, αν και πόσο θα ανέβουν τα ποσοστά της ΝΔ μετά από τις «αβάντες» Τσίπρα/Ανδρουλάκη!

photo intime
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις