Τρίτη 4 Ιουλίου 2023

Μύκονος: Έσκασαν από το φαγητό και άφησαν στους σερβιτόρους 1.000 ευρώ μπουρμπουάρ - "Σούσουρο" με αγαπημένους ηθοποιούς στο νησί των ανέμων - Δεν έχουν μείνει λεπτό στο ξενοδοχείο


 Η Μύκονος είναι ένας από τους πιο αγαπητούς προορισμούς για τους διάσημους είτε από την Ελλάδα είτε από το εξωτερικό, καθώς φημίζεται για τις όμορφες παραλίες, την εντυπωσιακή χώρα, αλλά και την "ζωή" του νησιού, με τα νυχτερινά κέντρα και τα beach bars.

Έτσι, λοιπόν, και φέτος, παρόλο που οι τιμές μπορεί να είναι στα ύψη, το νησί των ανέμων συνεχίζει να είναι πόλος έλξης για πολλούς. Αυτές τις μέρες, μάλιστα, εκεί βρίσκονται ο Λίαμ Χέμσγουορθ, αλλά και ο Ματ Ντέιμον, μαζί με καλούς τους φίλους και μένουν σε μία πολυτελή βίλα, στην οποία όμως δεν περνούν τον χρόνο τους.

Το φιλοδώρημα που άφησαν γνωστοί ηθοποιοί σε εστιατόριο στη Μύκονο

Οι δυο ηθοποιοί και η παρέα τους τριγυρνά καθημερινά στα σοκάκια και στην θάλασσα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Θάνου Βάγιου στο Πρωινό του ΑΝΤ1, ένα από τα μέρη που επισκέφθηκαν ήταν ένα από τα πολυτελή εστιατόρια του νησιού. Δοκίμασαν σχεδόν όλα τα πιάτα από τον κατάλογο και αφού έμειναν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τις γεύσεις, αλλά και την εξυπηρέτηση, αποφάσισαν να αφήσουν ένα μεγάλο φιλοδώρημα στο προσωπικό. Μιλάμε για... 1.000 ευρώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις