Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023

«Σφαγή» στους Σπαρτιάτες: Η στήριξη Bουλευτή στον Ηλία Κασιδιάρη και η αντίδραση Στίγκα – «Δεν είχα γνώση, θα πάρω μέτρα»


 Την άμεση αντίδραση του προέδρου των «Σπαρτιατών», Βασίλη Στίγκα προκάλεσαν οι αναφορές στήριξης του βουλευτή του Κωνσταντίνου Φλώρου από το βήμα της Ολομέλειας, υπέρ της υποψηφιότητας στον Δήμο της Αθήνας, του Ηλία Κασιδιάρη.

Ο κ. Στίγκας ζήτησε και πήρε το λόγο προαναγγέλλοντας ότι θα πάρει μέτρα κατά του κ. Φλώρου καθώς δεν ήταν σε γνώση του αυτά που είπε.

«Θα ήθελα να τονίσω σε ό, τι ανέφερε ο βουλευτής μου για τον Δήμο της Αθήνας και τον κ. Κασιδιάρη ότι δεν είχα καθόλου γνώση. Επομένως οφείλω και εφόσον ενεργεί κάποιος αυτοβούλως να πάρω κάποια μέτρα. Δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Στίγκας.

Νωρίτερα ο κ. Φλώρος, με αφορμή τη συζήτηση του νομοσχεδίου με την ΠΝΠ για το ΕΚΑΒ, είχε δηλώσει την πλήρη στήριξη του στην υποψηφιότητα του κ. Κασιδιάρη για τον Δήμο της Αθήνας, υποστηρίζοντας ότι «είναι η μόνη ελπίδα η εκλογή του».

Είπε ακόμη ότι στέλνει «μήνυμα στην κυβέρνηση να μην φέρει τροπολογία εναντίον του Κασιδιάρη για να τον αποκλείσει από τις αυτοδιοικητικές εκλογές», τονίζοντας ότι πρέπει να σεβαστεί τη δημοκρατία και το Σύνταγμα που επιβάλει την ελεύθερη βούληση της έκφρασης των πολιτών στις εκλογές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις