Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023

Ρόδος: Πρώην μισθωτής του κυλικείου της Βουλής ο ιδιοκτήτης του beach bar με τον σερβιτόρο στη θάλασσα

 


Έντονες αντιδράσεις στα social media και σχόλια για τις συνθήκες εργασίας σε beach bar στη Ρόδο προκαλεί το βίντεο με τον σερβιτόρο που... κολυμπά για να δώσει μια σερβιτόρα.

Σε αυτό φαίνεται ένας σερβιτόρος στη Ρόδο να κολυμπά προκειμένου να πάει μια παραγγελία σε λουόμενους που χαλαρώνουν πάνω σε μια ξύλινη πλατφόρμα.Το περιστατικό προκάλεσε την άμεση παρέμβαση του υπουργού Εργασίας Άδωνι Γεωργιάδη ενώ στη συνέχεια, από την πλευρά του, ο υπουργός Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, φανέρωσε σε δήλωση του ότι δόθηκε εντολή στο Λιμενικό Σώμα να προβεί σε έλεγχο της επιχείρησης για την νομιμότητα κατασκευών μέσα στην θάλασσα.

Οι εικόνες αυτές πάντως, με τον σερβιτόρο να είναι στη θάλασσα μέχρι το στήθος, έχουν προκαλέσει πολλά σχόλια στα social media, ενώ αποτέλεσαν αφορμή για να ανοίξει εκ νέου η συζήτηση για τις συνθήκες εργασίας στον τουρισμό και την εστίαση.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, για το ποιος είναι ο ιδιοκτήτης αυτού του γνωστού beach bar, φαίνεται πως ανήκει στον πρώην μισθωτή του κυλικείου της Βουλής που είχε κερδίσει τον διαγωνισμό το 2016 όταν πρόεδρος της Βουλής ήταν ο Νίκος Βούτσης και αποχώρησε το 2019 επί προεδρίας Κωνσταντίνου Τασούλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις