Κυριακή 23 Ιουλίου 2023

NEOTEPA TΩΡΑ.... Πάτρα: Κατέρρευσε τμήμα γέφυρας – Εγκλωβισμένους, τραυματίες Και 1 ΝΕΚΡΟΣ μεχρι τώρα


 Συναγερμός στην Πάτρα. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, κατέρρευσε τμήμα γέφυρας, που βρίσκεται στην είσοδο της Περιμετρικής Οδού, κοντά στον οικισμό Ρομά στην περιοχή Χάραδρο. Σύμφωνα με πληροφορίες γίνονταν εργασίες στη γέφυρα.

Η ιστοσελίδα tempo24 αναφέρει ότι στο πλαίσιο ελεγχόμενης κατεδάφισης της γέφυρας, για άγνωστο λόγο αποκολλήθηκε μεγάλο κομμάτι της με αποτέλεσμα να πέσει στον δρόμο.  Υπάρχουν φόβοι για εγκλωβισμένα άτομα και γι’ αυτό υπάρχει πολύ μεγάλη κινητοποίηση αυτή την ώρα.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, από την πτώση τμήματος της γέφυρας τραυματίστηκαν δύο εργαζόμενοι, οι οποίοι έχουν μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.

-

Μεγάλη κινητοποίηση των Αρχών στην Πάτρα, καθώς κατέρρευσε κομμάτι γέφυρας, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για νεκρούς και εγκλωβισμένους.

ΓΙΑ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟ OPEN TV

Σύμφωνα με πληροφορίες στη γέφυρα που βρίσκεται στην είσοδο της Περιμετρικής Οδού γίνονταν εργασίες εδώ και δύο χρόνια. Από την πτώση τμήματος της γέφυρας τραυματίστηκαν δύο εργαζόμενοι που έχουν μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το tempo24.gr, υπάρχουν εγκλωβισμένα άτομα, κατασκηνωτές Ρομά, κοντά στον Χάραδρομο ποταμό


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις