Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023

Φωτιές και εμβόλια!!! Διαλύουν τον πλανήτη! «20 εκατομμύρια θάνατοι», λέει επιστήμονας – ΒΙΝΤΕΟ - «Και 2.2 δις σοβαρές παρενέργειες»..


 Ο Dr. Roger Hodkinson πρόεδρος της ιατρικής Ένωσης της Οττάβα και πρόεδρος ενός μεγάλου εργαστηρίου ιατρικών ερευνών στο Έντμοντον στην Αλμπέρτα, αναφέρεται στους θανάτους από τα εμβόλια, την ώρα μάλιστα που ολόκληρος ο πλανήτης καίγεται και μάλλον όχι τυχαία!!!!

Ο επιστήμονας εξηγεί πώς το εμβόλιο Covid σκότωσε 20 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Αυτοί οι αριθμοί είναι οι βέλτιστες εκτιμήσεις αυτή την χρονική στιγμή, χρησιμοποιώντας κυβερνητικά δεδομένα, για τις παγκόσμιες συνέπειες των θρομβο-εμβολίων όσον αφορά τους θανάτους και την νοσηρότητα, διαφορετικά γνωστή ως σοβαρές παρενέργειες όπως εμφράγματα, εγκεφαλικά επεισόδια, πνευμονικά έμβολα κτλ.

Δικαίως εστιάζουμε στα Βορειοαμερικανικά στατιστικά στη διάρκεια των τελευταίων 2,5 ετών, αλλά αυτός ο άνθρωπος το έχει προεκβάλει αυτό στην συνολική αρνητική επίδραση των θρομβο-εμβολίων.

Και ορίστε οι αριθμοί! Θάνατοι παγκοσμίως ευθέως αποδιδόμενοι στο εμβόλιο: 20 εκατομμύρια!!!!! 20 εκατομμύρια θάνατοι λόγω του θρομβο-εμβολίου!!!!

Και 2,2 δισεκατομμύρια σοβαρές παρενέργειες του είδους που περιέγραψα!!!!!!».

Δείτε:

photo freepik

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις