Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023

Πολλά συγχαρητήρια: 7χρονο αγόρι κέρδισε το βραβείο «Παιδί της Χρονιάς» καθώς διέσωσε περισσότερα από 1.300 σκυλιά


 Η ASPCA (American Society for the Prevention of Cruelty to Animals) ονόμασε ένα 7χρονο παιδί ονόματι Roman McConn ως το παιδί της χρονιάς για το 2018, αφού διέσωσε περισσότερα από 1.300 σκυλιά.

Σε συνέντευξή του, ο McConn δήλωσε ότι το πιο σημαντικό πράγμα που έκανε για κάθε σκύλο που συνάντησε ήταν ότι τους έδωσε τα τέλεια για πάντα σπίτια που χρειάζονταν. Όταν ο McConn ήταν μόλις 3 ετών, είπε στην οικογένεια και τους φίλους του να του δώσουν χρήματα για τα τέταρτα γενέθλιά του στον αγαπημένο του σκύλο διάσωσης αντί να του κάνουν δώρα.

Από τότε, το μικρό παιδί βρήκε μια οργάνωση που διασώζει σκύλους από καταφύγια και ονομάζεται Project Freedom Ride που εδρεύει στο Τέξας. Επίσης, τα βοηθάει να βρουν παντοτινά σπίτια. Η οικογένειά του και ειδικά η μαμά του, η Jennifer McConn, τον ενθαρρύνει και τον βοηθάει από την αρχή.

Αυτή είναι η υπεύθυνη που κάνει αναρτήσεις στο Facebook για τα σκυλιά διάσωσης λέγοντας στον κόσμο ότι χρειάζονται για πάντα σπίτια. Τι παιδί ήρωας! Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις