Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023

Σάλος με την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη για τον Στέφανο Κασσελάκη - Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο Facebook


«Το πράγμα παίρνει μορφή χιονοστιβάδας »

Την στήριξή του στον νέο υποψήφιο για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη έδειξε μέσω ανάρτησής του ο Παύλος Πολάκης λέγοντας πως «είχε πολύ μεγάλη επιτυχία» η εκδήλωσή του στα Χανιά.

Σημειώνεται πως ο κ. Πολάκης δεν παρευρέθηκε στην εκδήλωση λόγω ιατρικών υποχρεώσεων. Σχολίασε ωστόσο την ανακοίνωση του δήμου και του Ιδρύματος «Βενιζέλος» που ανέφερε πως «οι Τάφοι των Βενιζέλων δεν είναι χώρος για κομματικές εκδηλώσεις».

«Το πράγμα παίρνει μορφή χιονοστιβάδας. Γι αυτό φαντάζει μικρόψυχη, χολερική και με άνωθεν εντολή προφανώς, η ανακοίνωση του Ιδρύματος Ελ Βενιζέλος (Παπαδακης) και Δήμου Χανιων (Σημαντηρακης) πως «κομματικές εκδηλώσεις δεν πρέπει να γίνονται στους τάφους των Βενιζέλων». Εμείς τους τάφους τους σεβαστήκαμε αυτοί που απλώνουν τραπεζοκαθίσματα για γάμους και βαφτίσεις η που τσαλαπατάνε τις πλάκες των μνημάτων για μια σελφι ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΟΥΝ!!! Αντε να χαθείτε-ΝΤΡΟΠΗ σας!!!», ανέφερε ο κ. Πολάκης.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Δυο σχολια για σήμερα.
1) Πολύ μεγάλη επιτυχία της εκδηλωσης του Στεφανου Κασελακη στα Χανια με πολύ μεγάλη συμμετοχή κόσμου.
Το πράγμα παίρνει μορφή χιονοστιβάδας …
Υγ: Γι αυτό φαντάζει μικρόψυχη ,χολερική και με άνωθεν εντολή προφανώς, η ανακοίνωση του Ιδρύματος Ελ Βενιζέλος (Παπαδακης) και Δήμου Χανιων (Σημαντηρακης) πως «κομματικές εκδηλώσεις δεν πρέπει να γίνονται στους τάφους των Βενιζέλων».Εμείς τους τάφους τους σεβαστήκαμε αυτοί που απλώνουν τραπεζοκαθίσματα για γάμους και βαφτίσεις η που τσαλαπατάνε τις πλάκες των μνημάτων για μια σελφι ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΟΥΝ!!!
Αντε να χαθείτε-ΝΤΡΟΠΗ σας!!!
2) Μου είπαν ,γιατί ΣΚΑΙ-ξεφτίλες δεν βλέπω ,πως βγήκε εκείνη η αποβολή της «δημοσιογραφίας» ο Πορτοσαλτε και είπε πάλι πως για να «φτιάξει ο Συριζα πρέπει να φύγει ο ΠΟΛΑΚΗΣ»
Άκου λυξονταρμα : Θα με βλέπετε ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ και να ξέρεις πως για να επιστρέψει η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ στη χώρα πρέπει να φύγετε εσυ και οι όμοιοι σου… Για να δούμε ποιος θα ΝΙΚΗΣΕΙ στο ΤΕΛΟΣ!!!
Λυξονταρμα ε λυξονταρμα!!
ΥΓ2.επειδή ρωτάτε πολλοί.Λυξονταρμα: Το κακουδερικο ,ασθενικό,αδύναμο ,δύσμορφο πλάσμα

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις