Τρίτη 29 Αυγούστου 2023

Δωδώνης για τσιπάκια: «Αστεία πράγματα! Δεν είναι για σοβαρούς ανθρώπους – Kαλύτερα να μας παρακολουθούν», vid


 «Αν θέλουν να μας παρακολουθήσουν, το ξέρει η οικουμένη ολόκληρη αυτή τη στιγμή και πού είμαστε και τι μιλάμε και τι κάνουμε».

«Αστεία πράγματα» χαρακτήρισε τις ανησυχίες από χιλιάδες πολίτες για τις νέες ταυτότητες αλλά και τη ρητορική περί “μικροτσίπ” ο Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος, ο οποίος πρωταγωνίστησε και κατά τη διάρκεια της τρίχρονης πανδημίας με τα εμβόλια.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος εξήγησε ότι εκφράζει την προσωπική του άποψη για τις νέες ταυτότητες και ότι τη θέση της Εκκλησίας θα την εκφράσει η Διαρκής Ιερά Σύνοδος:

«Όποιος έχει το Θεό μέσα του, δεν φοβάται κανέναν. Αν είμαστε χριστιανοί δεν φοβόμαστε τίποτα απολύτωςΣτο ποίμνιό μου δεν υπάρχουν καθολικές αντιδράσεις αλλά λεγόμενα «δεξιά και αριστερά.

Αυτά που λέγονται για τσιπάκια είναι αστεία πράγματα, τα οποία δεν πρέπει να ακούει κανείς και να υπολογίζει.

Αν θέλουν να μας παρακολουθήσουν, το ξέρει η οικουμένη ολόκληρη αυτή τη στιγμή και πού είμαστε και τι μιλάμε και τι κάνουμε. Και καλύτερα να μας παρακολουθούν για να κοιτάνε αν είμαστε σωστοί ή όχι».

Στη συνέχεια ξεκαθάρισε ότι «βεβαίως θα πάω να πάρω τη νέα ταυτότητα. Δεν είναι για σοβαρές κουβέντες αυτά τα πράγματα».

Δείτε τα πολύ πρώτα λεπτά του αποσπάσματος από τον ANT1 πώς αναφέρεται στα «τσιπάκια» και τις παρακολουθήσεις:

scr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις