Τετάρτη 16 Αυγούστου 2023

«Ολοφάνερα πιθανός ο πόλεμος Ρωσίας-NATO στην Ευρώπη – Τρία αμερικανικά drones κοντά στην Κριμαία», vid

 
Δηλώσεις «φωτιά» από Πούτιν και Λευκορώσο υπουργό Άμυνας...

«Οι περισσότερες χώρες είναι έτοιμες να υπερασπιστούν την κυριαρχία τους, και οι καιροί καλούν την διεθνή κοινότητα να εργαστεί από κοινού για την διαμόρφωση του κόσμου του μέλλοντος».

Αυτό δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν σε τηλεμήνυμά του στους συμμετέχοντες και προσκεκλημένους της 11ης Διάσκεψης της Μόσχας για τη Διεθνή Ασφάλεια.

«Βλέπουμε συνεπή κίνηση προς την ανάδυση μιας πολυπολικής παγκόσμιας τάξης. Οι περισσότερες χώρες είναι έτοιμες να υπερασπιστούν την κυριαρχία, τα εθνικά συμφέροντα, τις παραδόσεις, τον πολιτισμό και τον τρόπο ζωής τους», τόνισε σύμφωνα με το TASS.

Ο Ρώσος πρόεδρος κατηγόρησε τους αποικιοκράτες της Δύσης, όπως τους αποκάλεσε, πως αναζωπυρώνουν παλιές εντάσεις στον πλανήτη και προκαλούν νέες!!!

Σε ακόμα πιο θερμό μήκος κύματος, κινήθηκε ο Λευκορώσος υπουργός Άμυνας, ο οποίος είπε πως πλέον είναι ολοφάνερα πιθανή μία σύγκρουση Ρωσίας/Λευκορωσίας εναντίον του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη!

Όλα αυτά συμβαίνουν, την ώρα που το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε πως έχει εντοπίσει και καταγράψει τρία αμερικανικά μη επανδρωμένα σκάφη κοντά στο ρωσικό έδαφος της Κριμαίας με ό,τι αυτό συνεπάγεται!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις