Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023

Λέρος: O TOYPKOΣ επιχειρηματίας Αλί Σαμπανσί της Pegasus Airlines και η σύζυγός του έπεσαν σε βράχια με το σκάφος τους - Τα δύο παιδιά τους πήδηξαν στη θάλασσα και δεν τραυματίστηκαν


 Σοβαρό ατύχημα με ταχύπλοο σκάφος, το οποίο έπεσε σε βράχια μεταξύ Λειψών και Λέρου, είχαν ο Τούρκος επιχειρηματίας Αλί Σαμπανσί, ιδιοκτήτης της αεροπορικής εταιρείας Pegasus Airlines και πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Esas Holding και η σύζυγός του, Βουσλάτ Ντογάν Σαμπανσί.

Σύμφωνα με την τουρκική ιστοσελίδα sozcu, το ζευγάρι πήγαινε μαζί με τα παιδιά του σε εστιατόριο στην ακτή από το σκάφος τους το οποίο βρισκόταν αγκυροβολημένο στα ανοιχτά της Λέρου όταν έγινε το ατύχημα.

Τα δύο παιδιά τους, Σεβκέτ Εμρεκάν και Καάν Αλί πήδηξαν στη θάλασσα λίγο πριν από το ατύχημα και δεν τραυματίστηκαν.

Όπως μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα, το ζευγάρι μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Λέρου και αργότερα σε ιδιωτικό νοσοκομείο στην Κωνσταντινούπολη. Ο Αλί Σαμπανσί νοσηλεύεται στην Εντατική σε κρίσιμη κατάσταση ενώ η κατάσταση της υγείας της συζύγου του παρουσιάζει βελτίωση.

Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία αναφέρει: «Ο πρόεδρος της Esas Holding Αλί Σαμπανσί και η σύζυγός του Βουσλάτ Ντογάν Σαμπανσί είχαν ένα θαλάσσιο ατύχημα στις 24 Αυγούστου 2023 κατά τη διάρκεια των διακοπών τους. Η θεραπεία τους συνεχίζεται και η κατάσταση της υγείας τους παρακολουθείται. Το κοινό θα ενημερωθεί για τις εξελίξεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις