Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023

Μπέσσυ Αργυράκη: «Έκανα stage diving» – Το βίντεο που δημοσίευσε η κόρη της μετά το εξιτήριο


 Λίγες μέρες μετά το ατύχημά της σε συναυλία στην παραλία Αγίας Τριάδας, η Μπέσσυ Αργυράκη τρόλαρε τον εαυτό της στα social media.

Η κόρη της, Εβελίνα Νικόλιζα δημοσίευσε ένα βίντεο στο instagram, στο οποίο ρωτά τη μητέρα της «Τι έκανες μαμά ακριβώς στη Θεσσαλονίκη;».

«Stage diving» της απάντησε η Μπέσσυ Αργυράκη με χιουμοριστική διάθεση. Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο κλιπ, έχοντας το κεφάλι τυλιγμένο με ένα ροζ μαντήλι και γυαλιά ηλίου, ενώ από μέσα φαίνεται ο επίδεσμος.


Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:04

Σε επόμενο story δημοσίευσε το επίμαχο στιγμιότυπο με την πτώση της μητέρας της.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:04

Τι δήλωσε χθες η Μπέσσυ Αργυράκη

«Μου δημιούργησε μια μεγάλη χαρά, σκόνταψα στο μόνιτορ γιατί ήταν πολύ μπροστά στην σκηνή. Ήταν 1,5 μέτρο ύψους. Αυτό με έκανε να χάσω τον βηματισμό μου και πήγα με το κεφάλι. Δεν ξέρω πώς προέκυψε, μάλλον πήγα να πιαστώ και με έκανε να γείρω μπροστά. Έπεσα στα χαλίκια. Ελαφρώς αστειευόμενη θα πω για πρώτη φορά ότι νιώθω πως ήταν μάτι. Το αποτέλεσμα είναι ότι είμαι πολύ τυχερή, έχω κλάψει πολλές φορές από συγκίνηση. Έχω ευχαριστήσει τον φύλακα – άγγελό μου που ήταν δίπλα μου, μου δίνει κουράγιο να το αντιμετωπίσω και να αφήσω πίσω τον κίνδυνο. Και αυτή τη φορά ο κίνδυνος θα μπορούσε να ήταν να μείνω εκεί ή να μείνω παράλυτη» πρόσθεσε.

«Οι άνθρωποι ίσως φοβήθηκαν και έκαναν πίσω όταν έπεφτα. Τους ήρθε ξαφνικό, δεν το περίμεναν. Το κούτελό μου είχε ανοίξει. Είδατε την εικόνα. Μία γρατζουνιά δεν έχω σε όλο το σώμα, αλλά αυτό με το κούτελο σιγά σιγά θα προσπαθήσουμε να βρούμε λύση. Η επόμενη συναυλία είναι 27 Αυγούστου και μετά ο Σεπτέμβρης είναι γεμάτος. Αν είμαι καλύτερα… Μέχρι τότε πιστεύω να έχω γίνει καλά. Να ευχαριστήσω και την κορούλα μου που αμέσως πήρε το αυτοκίνητο και ήρθε. Και ευχαριστώ και όλον τον κόσμο για την αγάπη του» τόνισε η τραγουδίστρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις