Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023

Τους βγήκε ξινό: 29χρονος που παράτησε σύζυγο και παιδιά για 22χρονη Ουκρανή πρόσφυγα, σήμερα κάνει το νοσοκόμο της


 Μηνύματα μίσους δέχεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Βρετανός Τόνι Γκάρνερ, ο οποίος χώρισε την σύζυγό του, για την Ουκρανή πρόσφυγα Σοφία Καρκάντιμ που γνώρισε μέσα από το πρόγραμμα που παρείχε στέγη σε πρόσφυγες από την εμπόλεμη Ουκρανία.

Αν και η ιστορία αγάπης μεταξύ των δύο ξεκίνησε απρόσμενα, το ζευγάρι μετά την απόφασή του να μείνει μαζί, δέχεται συνεχώς αρνητικά μηνύματα. Παράλληλα ο ίδιος, όπως αποκάλυψε προσέχει την σύντροφό του, καθώς υποβλήθηκε σε επέμβαση στα μάτια και έχει χάσει μερικώς την όρασή της.

Συγκεκριμένα, ο Βρετανός μιλώντας στην εφημερίδα «The Sun» αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας της συντρόφου του, αλλά και στα μηνύματα μίσους που λαμβάνουν για την απόφασή τους να μείνουν μαζί ενώ κάποιοι απείλησαν ότι θα κάνουν ότι μπορούν για την απέλαση της Ουκρανής.

«Η κοινή γνώμη δεν έχει ιδέα… Η Σοφία υφίσταται κακομεταχείριση, άνθρωποι την αποκαλούν αντροχωρίστρα και κάνουν λόγο για αίτηση απέλασής της», ανέφερε. Ο Γκάρνετ αποκάλυψε επίσης ότι εγκατέλειψε τη δουλειά του για να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της Ουκρανής ενώ προσθέτει «Έφυγα από το σπίτι γιατί είχα βαρεθεί τη Λόρνα».

Να αναφέρουμε πως η νεαρή Ουκρανή υπέστη λοίμωξη στους οφθαλμούς στη Γερμανία ενώ βρισκόταν καθ’ οδόν προς το Ηνωμένο Βασίλειο και τώρα αναρρώνει.

Υπενθυμίζουμε πως όλα ξεκίνησαν όταν ο Τόνι Γκάρνετ και η σύζυγός του αποφάσισαν να φιλοξενήσουν την Σοφία, πρόσφυγα από το Λβιβ στις αρχές Μαΐου. Το τότε ζευγάρι έμενε στο Μπράντφορντ μαζί με τα δύο παιδιά του. Οι Γκάρνετ ήταν παντρεμένοι δέκα χρόνια, ωστόσο, ο Τόνι μόλις είδε την Σοφία την ερωτεύτηκε, με αποτέλεσμα να πάρει την απόφαση να πάρει διαζύγιο από την σύζυγό του και να μετακομίσει με τη νέα σύντροφό του στο πατρικό του.

Σε παλαιότερες δηλώσεις της στην εφημερίδα «The Sun», η πρώην σύζυγος του Τόνι υποστήριξε ότι αισθάνθηκε διαλυμένη όταν ο άντρας της αποφάσισε να την αφήσει. Η ίδια πιστεύει ότι, εξαρχής «η νεαρή Ουκρανή είχε βάλει στο… μάτι τον Άντονι, αποφάσισε ότι τον ήθελε και τον πήρε».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις