Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 29χρονος που είχε στην κατοχή του κατάνα

 


Στη σύλληψη ενός 29χρονου που πριν λίγες μέρες λήστεψε ψιλικατζίδικο στον Εύοσμο, προχώρησαν οι αρχές στη Θεσσαλονίκη.

Θεσσαλονίκη: Συγκεκριμένα, ο δράστης άρπαξε 350 ευρώ από το ανωτέρω κατάστημα, ενώ μετά από ελέγχους διαπιστώθηκε ότι μαζί με συνομήλικό του κατείχαν από κοινού, ένα ξίφος τύπου κατάνα.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

«Η μεθοδική και επιστάμενη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού – Ευόσμου, οδήγησε στην εξιχνίαση ληστείας που έλαβε χώρα σε κατάστημα ψιλικών, στην περιοχή του Ευόσμου.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ως δράστης 29χρονος ημεδαπός, καθώς όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, προ λίγων ημερών, έχοντας καλυμμένα χαρακτηριστικά προσώπου και με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσε από το παραπάνω κατάστημα, το χρηματικό ποσό των (350) ευρώ.

Προηγήθηκε η σύλληψή του ανωτέρω, καθώς και ενός συνομήλικου αλλοδαπού, διότι κατείχαν, από κοινού, ξίφος τύπου κατάνα στην οικία του δεύτερου, στη Θεσσαλονίκη.

Επιπλέον, έπειτα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του ημεδαπού, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν είδη ρουχισμού και το μαχαίρι που χρησιμοποίησε στην περίπτωση της ληστείας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις