Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

Βόλος: Καθηγήτρια τραυματίστηκε στο κεφάλι όταν κατέρρευσε η καγκελόπορτα του 2ου ΕΠΑΛ

 


Μία εκπαιδευτικός τραυματίστηκε στον Βόλο, όταν έπεσε πάνω της η μεγάλη σιδερένια καγκελόπορτα του 2ου ΕΠΑΛ. Το περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ, όταν η υποδιευθύντρια του σχολείου, Νατάσα Οικονόμου, και ακόμη ένας εκπαιδευτικός πήγαν στο ΕΠΑΛ ώστε να ασφαλίσουν τον χώρο.

Οι δυο τους είχαν τύχη «βουνό», αφού η εξωτερική καγκελόπορτα κατέρρευσε όταν επιχείρησαν να την σύρουν και να την κλειδώσουν. Η μεγάλη σιδερένια πόρτα έπεσε πάνω στην υποδιευθύντρια του ΕΠΑΛ και την έριξε στο έδαφος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι, στα χέρια και τα πόδια.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα gegonota.news, ο συνάδελφός της την μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Σε ανάρτησή της στα social media η Νατάσα Οικονόμου επισημαίνει ότι είχε ζητηθεί πριν από λίγες ημέρες από τον Δήμο Βόλου να γίνει έλεγχος για την ασφάλεια και την υγειονομική καθαριότητα του συγκροτήματος, ενόψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς. Η ίδια επισημαίνει ότι εάν είχαν επιστρέψει οι μαθητές στο σχολείο, δεν αποκλείεται να υπήρχαν και θύματα.

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις