Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023

Πρώην αναλυτής της BlackRock: «Αυξάνονται κατακόρυφα οι θάνατοι στα παιδιά μετά τους εμβολιασμούς κατά Covid-19» - Δεν υπάρχει καμία επίσημη εξήγηση γιατί συμβαίνει αυτό

 


Θεόφραστος Ανδρεόπουλος 

Ο πρώην διαχειριστής περιουσιακών στοιχείων της BlackRock και εξέχων αναλυτής δεδομένων,

Εντ Ντάουντ, δημοσιοποίησε πρόσφατα στοιχεία στην εκπομπή του Dr. Drew, για τα ποσοστά θανάτων μεταξύ των παιδιών στην Βρετανία, τα οποία αυξάνονται και μάλιστα κατακόρυφα μετά τους μαζικούς εμβολιασμούς για την Covid-19.

Σύμφωνα με τα ετήσια στοιχεία για την υπερβάλλουσα θνητότητα, διαθέσιμα στο phinancetechnologies.com, τα έτη 2020 και 2021 υπήρχαν αρνητικά ποσοστά υπερβάλλουσας θνησιμότητας, κατά -9% και -7%, αντίστοιχα.

Αυτό σημαίνει ότι το ποσοστό θνησιμότητας μεταξύ των παιδιών ήταν μικρότερο από το αναμενόμενο για εκείνα τα χρόνια, δηλαδή ήταν μικρότερο από τον μέσο όρο προ πανδημίας.

Αυτά τα ποσοστά άλλαξαν δραματικά προς το χειρότερο σε 16% περισσότερους θανάτους από ό,τι αναμενόταν το 2022 ενώ προβλέπονται 22% περισσότεροι θάνατοι από ό,τι αναμένονται για το 2023 .

Ο Ντάουντ θεωρεί ως υπεύθυνη για την αύξηση της θνησιμότητας την κυκλοφορία του εμβολίου για την Covid-19 για αυτήν την ηλικιακή ομάδα, η οποία ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2021 για τις ηλικίες 12 έως 15 ετών και τον Απρίλιο του 2022 για τις ηλικίες 5 έως 11 ετών.

Ο Ντάουντ έδειξε ότι οι υπερβολικοί θάνατοι μεταξύ των παιδιών στην Βρετανία μειώνονταν μέχρι τα τέλη του 2021 προτού εισαχθούν τα εμβόλια για την Covid-19.

Μετά την κυκλοφορία των εμβολίων , οι υπερβολικοί θάνατοι άρχισαν να αυξάνονται σημαντικά.

Ο Ντάουντ αμφισβήτησε επίσης το αφήγημα των «ειδικών» με βάση το οποίο η Covid-19 ήταν υπεύθυνη για την αύξηση της υπερβάλλουσας θνησιμότητας μεταξύ των παιδιών καθώς αυτή έγινε μόνο μετά την εισαγωγή των εμβολίων και όχι πριν.

Επισήμανε ότι αν η Covid-19 ήταν η αιτία της αυξημένης υπερβάλλουσας θνησιμότητας, θα περιμέναμε να δούμε αυτούς τους αυξημένους αριθμούς το 2020 και το 2021 επίσης.

Η απότομη αύξηση των υπερβολικών ποσοστών θανάτων μεταξύ των παιδιών στην Βρετανία μετά τον εμβολιασμό κατά του Covid-19 προκαλεί ερωτήματα σχετικά με το γιατί οι αρχές δεν ζητούν άμεσες και ενδελεχείς έρευνες.

Η μόνη εύλογη εξήγηση που έχει νόημα είναι ότι δεν θέλουν να μάθουν την απάντηση γιατί τότε κάποιοι θα πρέπει να πληρώσουν το «μάρμαρο» από την στιγμή που οι εμβολιασμοί έγιναν αναγκαστικά ή εκβιαστικά στην πλειοψηφία των ανθρώπων.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις