Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023

«Τρέμει» για το αποτέλεσμα: Ράκος η μητέρα του μικρού Μπεν – «Εφιάλτης να μην ξέρεις τι συνέβη στο παιδί σου»

 


Ο Μπεν Νίνταμ εξαφανίστηκε στην Κω, το 1991 και η μητέρα του εξέφρασε την ανακούφισή της, όταν την ενημέρωσαν πως το πτώμα ενός παιδιού, που ανακαλύφθηκε πέρυσι, στον βυθό του Δούναβη, στη Γερμανία, δεν ανήκε στο γιο της.

Όπως υπογραμμίζει η 51χρονη Κέρι, ήταν «σωματικά άρρωστη», όταν η αστυνομία της είπε ότι ένα παιδί που βρέθηκε στο Δούναβη δεν ήταν ο γιος της και πρόσθεσε ότι ήταν ένα «ναυάγιο», καθώς περίμενε τα αποτελέσματα του DNA, ενώ υπήρξαν περισσότερες από 300 εικαζόμενες θεάσεις από τότε που χάθηκε ο γιος της.

Ειδικότερα, η Κάρι Νίνταμ επεσήμανε ότι ήταν ράκος, όταν δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από την αστυνομία του Νότιου Γιορκσάιρ, που την ενημέρωσε ότι τα αποτελέσματα του DNA έδειξαν ότι το αγόρι, που ανακαλύφθηκε στον ποταμό Δούναβη, δεν ήταν ο γιος της, σημειώνοντας «ήταν όλο αυτό το άγχος που είχε διοχετευτεί. Ήταν τεράστιο σοκ, αλλά προφανώς και μία ανακούφιση. Το στομάχι μου αναποδογύρισε».

Ένα σενάριο είναι ότι ο Μπεν Νίνταμ είχε ατύχημα από εκσκαφέα

Ο Μπεν Νίνταμ χάθηκε στην Κω το 1991, με τους γονείς του να απορρίπτουν τη θεωρία ότι πέθανε σε ατύχημα από έναν κοντινό εκσκαφέα.

Η μητέρα του είχε εκφράσει στο παρελθόν την πεποίθησή της ότι ο Μπεν, ο οποίος ήταν μόλις 21 μηνών όταν χάθηκε, απήχθη από διακινητές παιδιών, προκειμένου να το πουλήσουν για υιοθεσία.

Ο μικρός Μπεν χάθηκε από την αγροικία των παππούδων του, τον Ιούλιο του 1991 και η υπόθεση είδε ξανά το φως της δημοσιότητας, όταν η Interpol δήλωσε πρόσφατα οτι ένα παιδί που ανακαλύφθηκε στον Δούναβη δεν είχε γερμανική καταγωγή. Πιστεύεται ότι ήταν περίπου πέντε ή έξι ετών και μπορεί να είχε απαχθεί από το εξωτερικό.

Τα λείψανα του παιδιού ανακαλύφθηκαν τυλιγμένα σε αλουμινόχαρτο, κάτω από μια πέτρα, τον Μάιο του 2022 και οι έρευνες έδειξαν ότι το αγόρι είχε καστανά μαλλιά, ύψος περίπου 1,10 μ. και ζύγιζε περί τα 15 κιλά.

«Ο τρόπος που πέθανε αυτό το μικρό αγόρι τα κάνει χειρότερα», τόνισε η Νίνταμ, μιλώντας στη Daily Mirror και συμπλήρωσε ότι δεν ήταν σίγουρη πώς θα μπορούσε να το διαχειριστεί, εάν τα αποτελέσματα επιβεβαιώνουν την αντιστοίχιση του DNA.

Η ίδια ελπίζει η ταυτότητα του εξαφανισμένου παιδιού να εξακριβωθεί γρήγορα, αναφέροντας «το να μην ξέρεις τι συνέβη στο παιδί σου είναι ο χειρότερος εφιάλτης», αποκλείοντας οτι ο γιος της σκοτώθηκε κατά λάθος από έναν εκσκαφέα, που δούλευε σε ένα χωράφι, κοντά στο σπίτι των γονιών της.

Μετά από έρευνες στο σημείο, ανακαλύφθηκε ένα αυτοκίνητο-παιχνίδι, που είχε χαρακτηριστεί εκείνη την εποχή ως «κλειδί» για την εξήγηση της υπόθεσης.

Ενώ αργότερα βρέθηκε ότι το DNA που ανακαλύφθηκε στο παιχνίδι δεν ταιριάζει με του Μπεν, ο επιθεωρητής ντετέκτιβ της αστυνομίας του Νοτίου Γιορκσάιρ, Τζον Κάζινς, είπε το 2018 ότι παραμένει «επαγγελματική του πεποίθηση» ότι ο Μπεν πέθανε σε ατύχημα, στην ιδιοκτησία των γονιών της μητέρας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις