Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

«Πάλι ψεύδεται;;;» – Νέος χαμός με Κασσελάκη!! Τι ισχυρίζεται ομογενής δημοσιογράφος - «Οφείλει να απαντήσει».


 Ο Έλληνας δημοσιογράφος με έδρα τις ΗΠΑ, Θάνος Δημάδης, σε αναρτήσεις που έκανε στο Twitter, ισχυρίστηκε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης έγραψε ανακρίβειες στο βιογραφικό του, όσον αφορά την εργασία του στο Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Σπουδών στην Ουάσινγκτον.

Μάλιστα ο ίδιος ότι επικοινώνησε με το CSIS, το οποίο απάντησε ότι δεν μπορεί να βρει σε κάποιο αρχείο το όνομα του υποψηφίου για την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ.

//

Στην αρχική του ανάρτηση έγραψε:

«Πάλι ψεύδεται ο κ. Κασσελάκης; Στο βιογραφικό του που είναι αναρτημένο στην σελίδα του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κασσελάκης ισχυρίζεται ότι εργάστηκε στο Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Σπουδών (CSIS) στην Ουάσινγκτον. Επειδή ζω και εργάζομαι στην Ουάσινγκτον επικοινώνησα με τον Κέντρο όπου μου δήλωσαν ότι δεν βρίσκουν πουθενά κανένα record για τον κ. Κασσελάκη ως εργαζόμενο τους. Οφείλει ο κ. Κασσελάκης να πει δημοσίως πότε και με ποια ιδιότητα εργάστηκε στο Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Σπουδών (CSIS) στην Ουάσινγκτον διότι στο Κέντρο διαβεβαιώνουν σε γραπτή τους απάντηση ότι δεν τον γνωρίζουν!».

Ο Έλληνας δημοσιογράφος συνέχισε:

«Σε δήλωση του το CSIS λέει “We have looked into this and we could not locate a record of an affiliation with CSIS”. Προσθέτουν ότι “though candidly our records aren’t perfect — records from years ago are unfortunately often incomplete”, και εξ ου ο κ. Κασσελάκης έχει υποχρέωση να δηλώσει ΠΟΤΕ και με ΠΟΙΑ ιδιότητα εργάστηκε στο Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Σπουδών της Ουάσινγκτον όπως λέει. Αν ήταν πραγματικά εργαζόμενός του αμερικανικού think tank, οφείλει να απαντήσει για να διασταυρωθεί τι είναι αληθές και τι ψευδές στο βιογραφικό του».

eurokinissi photo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις