Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023

Άρσης της στήριξης Μητσοτάκη στον Αχ. Μπέο ζητά ο Στ. Κασσελάκης

 


Μετά τα δύο τελευταία περιστατικά ακραίας συμπεριφοράς από τον δήμαρχο Βόλου, ο οποίος επιτέθηκε σε πολίτες είτε με μάνικα είτε χαστουκίζοντάς τους, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ζητά από τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να άρει τη στήριξη του κόμματος από το πρόσωπό του εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Η προσβλητική, σεξιστική, ομοφοβική και επιθετική συμπεριφορά του δημάρχου Βόλου κλιμακώνεται διαρκώς, με αποκορύφωμα τον ξυλοδαρμό πολίτη που διαμαρτυρήθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στην πόλη μετά τις πλημμύρες, ενώ την Παρασκευή κατέβρεξε με μάνικα άλλον πολίτη.

Ο Στέφανος Κασσελλάκης, με ανάρτησή του στο facebook καλεί επίσης τον Αχιλλέα Μπέο να αποχωρήσει από τη διεκδίκηση της δημαρχίας.

Γράφει:

«Το μακρύ χέρι του Μπέου, του εκλεκτού του Κ.Μητσοτάκη στον Βόλο.

Σήμερα έδειρε πολίτη.

Χθες κατάβρεξε πολίτη.

Καλώ τον Πρωθυπουργό να άρει τη στήριξή του και να ζητήσει αμέσως την αποχώρηση του Μπέου από την εκ νέου διεκδίκηση της δημαρχίας Βόλου.

Άραγε εκπροσωπεί τον κόσμο του Κέντρου ένας πρωθυπουργός που σε τοπικό επίπεδο στηρίζεται σε Μπέους που “πνίγουν” τις πόλεις τους;

Και που σε εθνικό επίπεδο στηρίζεται σε Βελόπουλους για να ελέγξει τη σύνθεση ανεξάρτητων αρχών;

Την επόμενη Κυριακή έχουμε Αυτοδιοικητικές Εκλογές.

Δώστε μια πρώτη ανάσα στη χώρα».


ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΠΕΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΟΔΕΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις